artistieke bruidsfotografie

Artistieke bruidsfotografie

Artistieke bruidsfotografie, unieke bruidsfoto’s

Artistieke bruidsfotografie, unieke, bijzondere, aparte trouwfotografie of toch artistieke bruidsfotografie. Hoe je het ook noemt, ik hou wel van meer uitdaging in trouwfoto’s, daarom artistieke bruidsfotografie.

In de loop der jaren heb ik steeds meer een eigen stijl ontwikkeld in de artistieke bruidsfotografie. Kleurrijke en contrastrijke bruidsfotografie in combinatie met mooi licht en mooie momenten dat noem ik dat artistieke bruidsfotografie.

Of het nou artistieke bruidsfotografie of gewone bruidsfotografie is, erg belangrijk vind ik het dat een bruidspaar en hun gasten zich fijn voelen op de trouwdag.

Gezelligheid, liefde en plezier staan hoog in het vaandel deze dag. Dat zijn dingen die ik graag wil vastleggen, hoe hard de vader van de bruid lacht, hoe nichtjes en neefjes van de bruidstaart proberen te snoepen, hoe de bruid emotioneel naar haar bruidegom kijkt. Hoe er een traan vloeit bij de moeder van de bruid, hoe intens er gefeest wordt in de avond.

Ik werk zoveel mogelijk op een journalistieke manier.

Dat wil zeggen; ik leg momenten en emoties vast zonder in te grijpen, ik ben nagenoeg onzichtbaar aanwezig in zoverre dat kan uiteraard. Ik vind mijn weg om mooie uithoeken te vinden waarvandaan ik kan fotograferen, waar ik mijn artistieke bruidsfotografie kan maken. En op die manier onstaan bijzondere trouwfoto’s, foto’s die over 30 jaar nog bijzonder zullen zijn en waar je nog steeds van kan genieten.

In het blog bruidsfotograaf kan je een heel uitgebreid verhaal lezen over mij. De laatste jaren heb ik heel veel geinvesteerd in nieuwe apparatuur (ik werk met Nikon), maar ook in mezelf.

Ik volg workshops in het binnen en buitenland maar ook online. Ook ga ik regelmatig met collega bruidsfotografen op pad. Dingen uitproberen en elkaar nieuwe technieken te leren. Ik zit eigenlijk nooit stil dus. Om artistieke bruidsfotografie te maken moet je blijven investeren.

Artistieke bruidsfotografie komt tot stand doordat ik gebruik maak van spannend licht.

Dit kan bestaand licht zijn, maar als het bestaande licht niet zo spannend is zet ik mijn speedlights in. Op die manier kan je fantastische resultaten bereiken, maar het is niet makkelijk om te doen, gelukkig ben ik er enorm bedreven in en weet ik door mijn ervaring precies wat ik moet doen.

Mijn werk artistieke bruidsfotografie is onderscheiden door nationale en internationale awards en dat is een grote kers op de taart. Het is toch fijn om te weten dat een jury jouw werk een award waard vind. Het is even wennen het woord award winning bruidsfotograaf, maar ik ben er enorm trots op! En gelukkig groeit het lijstje met awards nog steeds.

Hieronder geef ik graag wat voorbeelden van artistieke bruidsfotografie, als jij interesse hebt in en supertoffe bruidsreportage van Creatieve Fotomissies neem dan snel contact met me op!

 

artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografieartistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie artistieke bruidsfotografie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.