bijzondere bruidsreportage

Bijzondere bruidsreportage

Bijzondere bruidsreportage, maar niet alleen bijzonder,

ook mooi, emotioneel, grappig, gaaf en vooral liefdevol. Het jaar 2016 was een supermooi jaar! Het begon in januari met een prachtige reis van een hele maand naar Mauritius en in februari stond de eerste bruiloft al gepland.

Als bruidsfotograaf reisde ik van Friesland naar Zeeland.

En van Volendam naar Nijmegen. Met een kleine 40 bruiloften die ik dit jaar heb gefotografeerd was het een enorm druk maar fantastisch jaar.

Van iedere bruiloft heb ik zo vreselijk genoten, het was pittig in september met soms wel 3 bruiloften achter elkaar, maar ik heb alles gegeven, bij iedere bruiloft weer en daar krijg je een bijzondere bruidsreportage van.

Hoe ik een bijzondere bruidsreportage krijg?

Nou ik fotografeer nooit op de automatisch piloot, ik zoek altijd naar het mooie licht, ik zoek ook naar een net andere invalshoek. Maar ook krijg je een bijzondere bruidsreportage omdat ik altijd gefocust ben op waar de mooie en waardevolle momenten zijn.

Als een sluipschutter wurm ik me overal doorheen.

Altijd op zoek naar het mooiste plaatje, alles voor die bijzondere bruidsreportage, maar zonder irritant of erg aanwezig te zijn.

En het is fantastisch dat ook dit jaar weer een aantal toffe foto’s zijn beloond met een prachtige award. Dit jaar mocht ik maar liefst 15 awards bijschrijven op mijn lijstje.

Maar werd ik ook genoemd in het lijstje van de masters of dutch wedding photography als 1 van de 10 beste Nederlandse bruidsfotografen.

En nog mooier was dat ik ook voorkom op de lijst van “150 best international wedding photographers 2016” van SLR Lounge. Verder werd ik ook nog uitgeroepen tot zilverfotograaf bij MPN. Mooie kersen op de taart, maar tevreden bruidsparen is waar ik het voor doe uiteraard. Bruidsparen die ook graag een bijzondere bruidsreportage willen.

Hieronder een aantal mooie, grappige, bijzondere, gave, artistieke, maar vooral fantastische momenten

van de bruidsparen die ik in 2016 mocht fotograferen.Wil jij ook zo’n toffe bijzondere bruidsreportage? Maak dan snel een afspraak want de agenda voor 2017 staat met een kleine 20 boekingen voor al aardig vol, dus wacht vooral niet te lang met het maken van een afspraak of het boeken van een bijzondere bruidsreportage!

bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere-bruidsreportage-58 bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage bijzondere bruidsreportage

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *