bruidsfotoaward

Bruidsfotoawards voor trouwfotograaf

Bruidsfotoaward voor trouwfotograaf.

Een bruidsfotoaward winnen is niet het belangrijkste voor de trouwfotograaf. Het zijn zeker wel de enorme mooie kersen op de taart.

awards bruidsfotograaf
2014 eervolle vermelding de masters

Dit jaar heb ik niet 1 bruidsfotoaward gewonnen, maar meerdere. En daar ben ik best wel trots op.

Een bruidsfotoaward winnen is super tof!

Het jaar 2015 was een druk, gezellig en leerzaam jaar. Ik heb weer erg mooie bruiloften mogen fotograferen. Maar ook de zakelijke fotografie ging bijzonder goed.
Begin 2015 kreeg ik een eervolle vermelding voor 3 foto’s die ik had ingestuurd bij de wedstrijd van Master Photographers Network.

bruidsfotoaward
Eervolle vermelding MPN 2015

In mei mocht ik afreizen naar Italie. Daar fotografeerde ik het 3-daagse huwelijk van Brendon & Yvonne. In juni reisde ik naar Griekenland. Dit keer om een te gekke workshop te volgen van twomann. Een workshop van 2 dagen van de beste bruidsfotograferen ter wereld is echt waanzinnig om mee te maken! Tussendoor fotografeerde ik andere bijzondere en leuke bruiloften. Ik gaf me op bij Wedding Photo Journalism Association. Ze beoordelen eerst je website en je werk als bruidsfotograaf. Ben je goed genoeg, dan pas mag je meedoen aan wedstrijden.  En natuurlijk ben je dan trots als wordt toe gelaten.

Masterawards.

Dit jaar sleepte ik 4 Master awards in de wacht bij Masters of Dutch Wedding Awards. Met die awards stond ik in de TOP 10 van beste bruidsfotografen in de Benelux.

bruidsfotoaward
Master Awards Creatieve Fotomissies

Bij MPN deed ik 3 x mee aan de Imaginem Awards. Steevast haalde ik met mijn inzendingen een 4e of 5e plaats. Op die manier scoorde ik heel hoog in het totaal. Een beetje zuur was wel dat ik maar 1 punt minder had dan de winnaar en goud fotograaf van het jaar. Maar toch was ik ubertrots om ZILVER FOTOGRAAF Utrecht van het jaar te worden. Dat haalde ik met deze negen bruidsfoto’s.

bruidsfotoaward
2015 imaginem zilver

Ik deed voor het eerst mee aan een internationale wedstrijd. Wedisson en mijn eerste internationale award was een feit.

award winning bruidsfotografie, award winnende bruidsfotograaf, awards, masterawards, corrine ponsen, creatieve fotomissies, artistieke bruidsfotografie
2016 wedisson

Bij WPJA deed ik ook voor het eerst mee aan een wedstrijd. Ik stuurde iets van 30 foto’s totaal in. In december bleek dat ik een eerste prijs had in de categorie Reception. Hoe gaaf is dat gelijk op de 1e plaats! Super vet.

bruidsfotoaward
2015 ag wpja award

Ik deed nog een keer mee aan Wedisson en ook aan Wedaward. Bij Wedisson won ik nog een award en bij Wedaward maar liefst 2 awards in ronde. Inmiddels kan ik dus trots zijn op 5 internationale bruidsfotoawards! De laatste bruiloft van 2015 was in december. Op naar een nieuw jaar vol met bruidsfotografie. Ik kijk terug op een geweldig mooi en verrassend jaar. We beginnen 2016 dan ook heel goed. Eerst vertrekken we voor 31 dagen naar Mauritius.

Ik wens iedereen een geweldig, gelukkig, sprankelend en ubercool nieuwjaar! En nogmaals een bruidsfotoaward winnen is leuk, maar veel liever fotografeer ik jullie bruiloft. Neem daarom snel CONTACT met mij op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.