trouwringen

Bruidsfotograaf Almere

Bruidsfotograaf Almere | de bruiloft van Prashand & Melody

Bruidsfotograaf Almere werd ik toen ik een mail van Melody ontving of ik nog beschikbaar was op 1 september. Prashand en Melody ontmoette ik op de love & marriagebeurs.

bruidsfotograaf almere visagie bruid visagie bruidOp dat moment hadden zij nog geen trouwdatum en trouwlocatie, maar we hielden contact. Toen de datum bekend was en ook de trouwlocatie namen ze weer contact met mij op. Ik wilde heel graag hun bruidsfotograaf zijn. En zo werd ik dus bruidsfotograaf Almere.

Ik begon bij het ouderlijkhuis van Prashand en ik wandelde even later 4 huizen verder naar het ouderlijk huis van Melody. Ja dit superlieve en mooie bruidspaar waren al een paar jaar buren van elkaar. Bij Melody was het een drukke en gezellige boel maar Melody zelf was heel relaxed. Nadat haar make up was gedaan begon de tante van de bruid aan het kapsel. En toen de bruid ook haar jurk aangetrokken was daar het moment waarop Prashand en Melody elkaar voor het eerst zouden zien.

bruidspaar bruids en bruidegom trouwerij

Bruidsfotograaf Almere was er uiteraard bij.

Dit zijn toch mooie momenten! In de woonkamer was het lekker chaotisch en Prashand wist amper waar hij moest kijken. Ik was niet de enige bruidsfotograaf Almere op dat moment. Familie en vrienden waren ook druk aan het fotograferen toen hij binnenkwam lopen. Maar ze vonden elkaar prachtig en toegegeven het was ook een bijzonder mooi bruidspaar.

aankleden bruid bruidegom bruidsfotograaf almere fotoshoot bruidspaar

De fotoshoot verliep ontspannen en was gezellig. Daarna hadden we de tijd voor een lunch bij het ouderlijk huis van Melody. Ondertussen fotografeerde ik de trouwringen en ben ik op mijn gemak naar de trouwlocatie gereden. Het witte huis in Almere is een grote zaal met kroonluchters. Hier vond de kerkelijke inzegening plaats. Deze werd heel druk bezocht. Na de felicitaties werd het buffet geopend en het eten was overheerlijk. De bruidstaart werd aangesneden. En gelijk daarachteraan de champagne geopend. En niet lang daarna werd het feest geopend.

fotoshoot bruidspaar trouwringen bruidsfotograaf almere bruidsoaar bos momente bruiloft trouwringen

Een slow dance als openingsdans is altijd goed. Zo kon ik als bruidsfotograaf Almere genoeg foto’s maken. Na de openingsdans was het echt tijd voor een vet feestje. Het ging lekker los. De dansvloer is deze avond niet leeg geweest. Halverwege de avond zat het er voor mij als bruidsfotograaf Almere alweer op. Een onwijs leuke bruiloft. Ik hoop dat jullie ook weer meegenieten van de foto’s die zijn gemaakt door bruidsfotograaf Almere.

Als jij gecharmeerd bent van de fotografie op deze website, wacht dan niet langer. Neem snel contact met mij op voor een afspraak.

 

 

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Almere

 1. Lieve Corrine,
  Mede dankzij jou kunnen we met veel plezier nu terug kijken naar een prachtige dag die we hebben beleefd! Wij zijn helemaal geen personen die graag op de foto gaan, maar jij stelde ons op ons gemak. Je hebt onze dag prachtig vastgelegd. Leuk om zo de dag nog eens terug te lezen. Ontzettend bedankt voor alles!

  Veel liefs,
  Prashand & Melody

  • Dank jullie wel onwijs leuk en mooi om jullie bevindingen terug te lezen.
   Een heel mooie jaarwisseling!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.