bruidsfotograaf amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam, maar ik startte in Soest bij het huis Maurits en Judith.

De kapster van Judith was nog druk bezig. Judith bracht zelf haar make up aan.

Bruidsfotograaf Amsterdam, maar voor het zover was waren we nog even in Soest.

Judith werd geholpen bij het aankleden door haar kapster en moeder, even later arriveerde de rest van de familie en ook de bruidegom Maurits.

Judith kwam van de trap en daar wachtte Maurits haar op.

Nadat iedereen elkaar had bewonderd zijn het bruidspaar en ik naar Soesterduinen gegaan voor een fotoshoot waar het zonnetje probeerde door te komen. Na de familiefoto’s in Soest en was het tijd om naar Amsterdam te vertrekken. Daar is bruidsfotograaf Amsterdam van toepasing. Vandaag geen ceremonie, Maurits en Judith zijn namelijk vorig jaar al voor de wet getrouwd maar omdat Judith toen zwangering was en haar trouwjurk niet paste, zijn ze toen alleen voor de wet getrouwd. Inmiddels was Willem geboren en vandaag was het tijd voor een mooie dag en een feest.

De feestlocatie was heel bijzonder: de amstelzaal in Amsterdam.

Bruidsfotograaf Amsterdam wordt daar blij van. Tijd voor een toost en tijd voor taarten (ja een hele tafel vol taarten), tijd voor hilarische stukjes en tijd om gezellig te borrelen, kletsen en te bbq-en. Inmiddels scheen ook de zon volop, dus het was genieten op het terras aan het water. Als bruidsfotograaf Amsterdam kon ik mijn hart ophalen.

Voordat de avondgasten arriveerde, zijn het bruidspaar met 2 goede vrienden en ik naar een sloep gelopen even verderop. Hett bruidspaar kwam als een koninklijk paar aanvaren bij de amstelzaal. Daar aangekomen kon het feestlosbarsten, maar eerst nog even de openingsdans…. ook al hadden ze niets geofend en zagen ze er tegenop, het zag er prachtig uit. Toen de scherming inviel, heb ik als bruidsfotograaf amsterdam het bruidspaar even mee naar buiten genomen voor een paar foto’s buiten met een stukje van de skyline van Amsterdam.

Binnen werd er volop verder gefeest en kon ik duidelijk zien dat dit een geslaagde dag was!

Geniet meer met de foto’s van bruidsfotograaf Amsterdam, de bruiloft van Maurits en Judith.

bruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdam   bruidsfotograaf amsterdam   bruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdam bruidsfotograaf amsterdam bruidsfotograaf amsterdam     bruidsfotograaf amsterdam

bruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdam

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Amsterdam

  1. Lieve Corrine,

    Dank je wel voor deze mooie blog en de prachtige foto’s van onze trouwdag!! Dank dat je deze mooie dag voor ons hebt willen vast leggen!

    Maurits en Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *