bruidsfotograaf amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam

Bruidsfotograaf Amsterdam, maar ik startte in Soest bij het huis Maurits en Judith.

Voordat bruidsfotograaf Amsterdam echt van toepassing is, start ik in Soest. De kapster van Judith was nog druk bezig. Judith bracht zelf haar make up aan. Spiegels, ik ben er gek op, ik kon met 2 spiegels heel toffe beelden maken. Zo tof dat ik met 1 van die foto’s een MASTERAWARD won. bruidsfotograaf amsterdambruidsfotograaf amsterdam bruid en haarlak visagie bruid bruid oorbellenJudith werd geholpen bij het aankleden door haar kapster en moeder. Niet veel later arriveerde de rest van de familie en ook de bruidegom Maurits. Judith kwam van de trap en daar wachtte Maurits haar op.

Nadat iedereen elkaar had bewonderd zijn het bruidspaar en ik naar Soesterduinen gegaan voor een fotoshoot. Daar probeerde een zonnetje door de bewolking heen te komen. soesterduinen bruidspaar bruidspaarNadat we ook wat familiefoto’s hebben gemaakt was het tijd om af te reizen naar Amsterdam.  Daar wordt bruidsfotograaf Amsterdam van toepasing. Vandaag is geen officiele huwelijks plechtigheid. Maurits en Judith zijn namelijk vorig jaar al voor de wet getrouwd. Op dat moment was Judith zwanger en past haar trouwjurk niet. Ze besloten om te wachten met een feestelijke trouwdag. Inmiddels was Willem geboren en vandaag was het tijd voor een mooie dag en een feest.

De feestlocatie was heel bijzonder: de amstelzaal in Amsterdam.

Bruidsfotograaf Amsterdam wordt daar blij van.

Nadat iedereen was gearriveerd was het tijd voor een toost. En taarten, ja taarten, een hele tafel voor met taarten. bruidstaart bruidstaart trouwringenDaarna zijn er wat hilarische stukjes opgevoerd en was er voldoende tijd om te borrelen en te kletsen. De zon scheen inmiddels volop tijdens de bbq. Het was dus genieten op het terras aan het water. Als bruidsfotograaf Amsterdam kon ik mijn hart ophalen.

Voordat de avondgasten arriveerde, zijn het bruidspaar met 2 goede vrienden en ik naar een sloep gelopen. Deze lag even verderop. Het bruidspaar kwam als een koninklijk paar aanvaren bij de amstelzaal. Daar aangekomen kon het feestlosbarsten. Maar eerst nog even een openingsdans. Het bruidspaar had niets geoefend maar desondanks zag het er prachtig uit. bruidsfotograaf amsterdam bruidsfotograaf amsterdam bruidsfotograaf amsterdam bruidsfotograaf amsterdamToen de schemering inviel, heb ik als bruidsfotograaf amsterdam het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen. Aldaar maakte we een paar foto’s met een stukje van de skyline van Amsterdam.bruidsfotograaf amsterdam

Binnen werd er volop verder gefeest en kon ik duidelijk zien dat dit een geslaagde bruiloft was! Ben jij op zoek naar TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM? Neem dan nu CONTACT met mij op. Maar vergeet niet dat ik door het hele land werk. Maar ik ben ook zeker beschikbaar voor bruiloften in het buiteland.

 

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Amsterdam

  1. Lieve Corrine,

    Dank je wel voor deze mooie blog en de prachtige foto’s van onze trouwdag!! Dank dat je deze mooie dag voor ons hebt willen vast leggen!

    Maurits en Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.