bruidsfotograaf beeckestijn

Bruidsfotograaf Beeckestijn

Bruidsfotograaf Beeckestijn, heel fijn om weer aan de slag te gaan hier.

Wat fantastisch om weer een keer als bruidsfotograaf Beeckestijn te morgen fotograferen bij buitenplaats Beeckestijn. Ik heb al eens eerder een blog geschreven over bruidsfotograaf Beeckestijn. Dit keer begon ik in Haarlem bij Daniëlle de voorbereidingen te fotograferen. Ik was er veel te vroeg dus ik kon rustig beginnen met een kop thee.

Gertjan kwam Daniëlle ophalen hun zoontje en familie keken toe. Daarna konden we op weg naar buitenplaats Beeckestijn voor de fotoreportage, vandaar de naam bruidsfotograaf Beeckestijn.

Beeckestijn is een enorm groot landgoed en we hebben wat stukken gelopen, maar het bruidspaar vondhet prima. We hebben wat geposeerde maar ook mooie spontane momenten op de foto gezet. Het was prima weer om buiten te trouwen. Zacht zonlicht en een aangename temperatuur waren perfect. Het bruidspaar sprak mooie worden tegen elkaar en het ja woord werd bezegeld met ringen en een kus. Na het officiele gedeelte werd er buiten getoost en de bruidstaart aangesneden. Een mobiele dj draaide wat plaatjes voor een ontspannen middag. De tafelschikking zag er prachtig uit, in de themakleuren zacht roze en blauw,Deze kleuren vond je terug in de uitnodigingen, kleding van het bruidspaar en gasten maar ook de decoraties.

Tijdens het diner waren er leuke speeches en tussendoor heb ik die gefotografeerd terwijl ik zelf van een heerlijke maaltijd kon genieten. De feestavond vond plaats in het koetshuis en het bruidspaar opende de avond op een nummer van KISS (I was made for loving you). Dit nummer werd gespeeld door een fantastische band en de sfeer zat er gelijk goed in. Als bruidsfotograaf Beeckestijn kon ik mijn hart ophalen met al die feestende mensen.

Even later heb ik het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen voor een paar foto’s in het avondlicht en hebben ze nog even een flesjes bubbels leeggespoten. Daarna konden ze weer heerlijk verder genieten en ben ik naar huis gereden, nagenietend van deze mooie bruiloft!

Geniet je ook mee van de foto’s van bruidsfotograaf Beeckestijn? Als jij ook mij als bruidsfotograaf Beeckestijn wilt inhuren neem dan snel contact met me op via info@corrinep.nl

bruidsfotograaf-beeckestijnbruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijnbruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijnbruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijn bruidsfotograaf-beeckestijn

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Beeckestijn

  1. Dank je wel, Corrine! Wij hebben jouw aanwezigheid op deze dag als bijzonder prettig ervaren. Naast het feit dat je prachtige, professionele foto’s van ons hebt gemaakt, ben je een heel leuke, warme persoonlijkheid en hebben we jouw aanwezigheid als prettig ervaren. Je bent de hele dag aanwezig geweest bij alle mooie, intieme momenten van onze dag zonder dat je te veel aanwezig was voor ons gevoel. Dank je wel daarvoor! De communicatie voor en na de huwelijksdag verloopt snel, goed en professioneel. We kunnen jouw diensten aan iedereen aanbevelen!
    Hartelijke groet,
    Gertjan en Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *