0%

Bruidsfotograaf coaching en masterclasses

Op deze pagina vind je informatie over bruidsfotograaf coaching maar ook over cursussen en masterclasses gegeven door mij en soms in samenwerking met een andere fotograaf.

******************************************************************************************************************************************************

Off Camera Flash Masterclass

Een masterclass off camera flash gegeven door 2 award winnende fotografen.
Corrine Ponsen en Lianne Dekker leggen je stap voor stap uit hoe je dit doet. Fotograferen waarbij je de flitser los van de camera gebruikt. We vertellen waar je de flitser neergezet en hoe je de flitsers neerzet. Maar we leren ook hoe je de flitser moet instellen, qua lichtsterkte en zoom. En we leggen je uit wanneer je off camera flash gebruikt. De effecten die je kan maken met off camera flash zijn geweldig en oneindig en wij leren je dat!

bruidsfotograaf coaching

De ochtend bestaat uit een stukje theorie. We laten je voorbeelden zien die wij gemaakt hebben in de praktijk. We leggen uit hoe we die beelden hebben gemaakt. Dus we leggen uit welke instellingen we hebben gebruikt en waar de flitser of flitsers staan.

We gaan in de middag aan de slag met 1 of meerdere reportageflitsers. We laten je diverse technieken zien. Maar we gaan bijvoorbeeld ook werken met sterretjes, kleurgels, glitters en diverse lightshapers. De vereisten voor deze masterclass zijn: dat je handmatig met je spiegelreflexcamera kan fotograferen en dat je minimaal 1 reportageflitser hebt.

Maximaal 8 deelnemers en zowel Lianne als ik geven les.

Investering 289,26 ex btw, 350,00 euro incl btw.
Deze masterclasses zijn geschikt voor de bruidsfotograaf, natuurfotograaf, studiofotograaf, productfotograaf, serieuze amateurfotograaf, modefotograaf, sportfotograaf.

Data Masterclass:

Donderdag 24 januari 2019
Zaterdag 30 maart 2019

Adresgegevens voor deze masterclass is:
Studio Lianne Dekker, Aventurijn 198 in Dordrecht.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@corrinep.nl onder vermelding van Off Camera Flash.

*******************************************************************************************************************************************************

Cursus Reisfotografie

Ik en Lianne Dekker hebben een cursus reisfotografie opgezet. We vertellen je hoe wij op onze reizen fotograferen en geven je heel veel tips. Stedentrips, mensen, macro, wildlife, landschap,- en zonsondergang, het komt allemaal aan bod!

Wil jij ook je reisfotografie naar een hoger level tillen? Geef je dan nu op!

Locatie: Studio Lianne Dekker, Aventurijn 198, Dordrecht

Data en tijden
Nieuwe data zullen gaan plaats vinden in het voorjaar van 2019.

Investering: 55,00 euro per persoon inclusief btw. Drankjes inbegrepen.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@corrinep.nl met daarin je naam en adresgegevens voor de factuur en graag vermelden welke datum je wilt komen.

Cursus reisfotografie

******************************************************************************************************************************************************

Cursus Creatieve Bruidsfotografie

Dit is niet zomaar een cursus bruidsfotografie, nee deze cursus gaat over creatieve bruidsfotografie. Hoe onderscheid je je als bruidsfotograaf en hoe maak je nou creatieve trouwfoto’s, zijn vast vragen die bij je opkomen.
Ik ga je dat uitleggen aan de hand van beelden die ik als bruidsfotograaf in de praktijk heb gemaakt. Ik geef je niet alleen een uitleg over hoe mijn beelden tot stand zijn gekomen, maar ik leg je ook uit hoe ze zijn gemaakt. Uiteraard geef ik tips en zal ik een paar geheimen verklappen.
Op de volgende data wordt deze cursus gegeven:

  • Woensdag 16 januari 2019

Investering 89,00 euro incl btw.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@corrinep.nl onder vermelding van cursus creatieve bruidsfotografie.
De cursus wordt gegeven in Maarssen, er is plaats voor maximaal 6 personen.
De tijden zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur.

cursus creatieve bruidsfotografie

******************************************************************************************************************************************************

 

Bruidsfotograaf Coaching

Bruidsfotograaf coaching, door en voor de bruidsfotograaf. Je wilt als bruidsfotograaf verder komen en meer leren. Coaching door Creatieve Fotomissies is dan wellicht wel wat voor jou!
Zelf heb ik jarenlang ervaring als bruidsfotograaf en ook ervaring in het coachen van andere fotografen. Het lijkt me superleuk om jou verder te helpen.
Stel jezelf eens de volgende vragen: wat zijn je doelen, wat zijn je knelpunten en wat vind je juist geweldig om te doen in je werk als bruidsfotograaf?
Met deze vragen gaan we aan de slag.

  • In 2 dagdelen van maximaal 4 uur gaan we aan de slag. Vooraf stuur je mij 50 tot 75 beelden toe die je hebt geschoten op een bruiloft. Ik ontvang van jou de raw bestanden maar ook jouw bewerkte jpg’s. Die beelden nemen we door en bespreken we. Wat had je beter of anders kunnen doen tijdens het fotograferen. Maar ook wat beter of anders in de nabewerking.
  • Na de eerstvolgende bruiloft die je hebt gefotografeerd maken we weer een afspraak. Je stuurt me dan vooraf ongeveer 30 beelden toe in raw en bewerkte jpg’s. Deze beelden nemen we ook weer door.
  • Tussendoor is er genoeg ruimte voor vragen.

Totale investering is 395,00 ex btw.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@corrinep.nl onder vermelding van coaching bruidsfotograaf.
De coaching wordt gegeven in Maarssen.

bruidsfotograaf

******************************************************************************************************************************************************

Korte Kritieksessie

  • Je stuurt me 20 raws en bewerkte jpg’s toe die je wilt laten bekritiseren.
  • Per email ontvang je van mij een uitleg wat ik goed of wat ik minder goed vind aan je beelden en hoe het eventueel nog beter kan. Ik geef je tips hoe je beter kan fotograferen en hoe het beter kan in de nabewerking.

Totale investering is 125,00 euro ex btw.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@corrinep.nl onder vermelding van Korte Kritieksessie.

bruidsfotograaf

 

Copyrighted Image