0%

OFF CAMERA FLASH MASTERCLASS
Een masterclass off camera flash gegeven door 2 award winnende fotografen.
Corrine Ponsen en Lianne Dekker leggen je stap voor stap uit hoe je dit doet. Fotograferen waarbij je de flitser los van de camera gebruikt. We vertellen waar je de flitser neergezet (en hoe), hoe je de flitser instelt (lichtsterkte en zoom) en wanneer je off camera flash gebruikt. Maar we laten ook zien welke effecten je hiermee kan maken.

masterclass strobist

De ochtend bestaat uit een stukje theorie en we laten voorbeelden zien die wij hebben gemaakt. We leggen je ook uit hoe we die beelden hebben gemaakt.

We gaan in de middag aan de slag met 1 of meerdere reportageflitsers. We laten je diverse technieken zien en werken bijvoorbeeld met sterretjes, kleurgels, glitters en diverse lightshapers. De vereisten voor deze masterclass zijn: dat je handmatig met je spiegelreflexcamera kan fotograferen en dat je minimaal 1 reportageflitser hebt.

Voor de masterclass geldt: maximaal 8 deelnemers en zowel Lianne als ik geven les.

Investering 289,26 ex btw (350,00 euro incl btw).
Deze masterclasses zijn geschikt voor o.a. de bruidsfotograaf, studiofotograaf, productfotograaf, serieuze amateurfotograaf, modefotograaf, sportfotograaf.

off camera flash masterclass

Data Masterclass:
zaterdag 24 maart 2018
maandag 23 april 2018

Adresgegevens voor de masterclass is:
Studio Lianne Dekker, Aventurijn 198 in Dordrecht.

Aanmelden doe je via info@corrinep.nl

off camera flash masterclass

******************************************************************************************************
COACHING VOOR DE BRUIDSFOTOGRAAF

Wil je als bruidsfotograaf verder komen en meer leren? Dan is coaching of mentoring door Creatieve Fotomissies misschien wel wat voor jou!

Zelf heb ik jarenlang ervaring als bruidsfotograaf en ook ervaring in het coachen van andere fotografen. Graag wil ik je verder helpen.

Stel jezelf eens de volgende vragen: wat zijn je doelen, wat zijn je knelpunten en wat vind je juist geweldig om te doen in je werk als bruidsfotograaf? Met deze vragen gaan we bijvoorbeeld aan de slag.

bruidsfotograaf

COACHING IN 2 DELEN

  • In 2 dagdelen van maximaal 4 uur gaan we aan de slag, vooraf stuur je mij 50 tot 75 beelden toe die je hebt geschoten op een bruiloft, ik ontvang van jou de raw bestanden maar ook jouw bewerkte jpg’s. Die beelden nemen we door en bespreken we: wat had je beter of anders kunnen doen tijden het fotograferen, wat kan er beter of anders in de nabewerking.
  • Na de eerstvolgende bruiloft die je hebt gefotografeerd maken we weer een afspraak en stuur je me ongeveer 30 beelden toe in raw en bewerkte jpg’s en deze beelden gaan we ook weer doornemen.
  • Er is verder genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.

Totale investering is 395,00 ex btw.

*********************************************************************************************************
KORTE KRITIEKSESSIE

  • Je stuurt me 20 raws en bewerkte jpg’s toe die je wilt laten bekritiseren.
  • Per email ontvang je van mij een uitleg wat ik goed of wat ik minder goed vind aan je beelden en hoe het eventueel nog beter kan. Ik geef je tips hoe je beter kan fotograferen en hoe het beter kan in de nabewerking.

Totale investering is 125,00 euro ex btw.

Mocht je interesse hebben prikken we een datum en tijdstip voor de coaching of kritieksessie, stuur me een mail naar info@corrinep.nl voor je aanmelding, de coaching vind plaats na betaling van het totaalbedrag en vind plaats in Maarssen.

bruidsfotograaf

 

Copyrighted Image