Bruidsfotograaf Corrine

Het leven van bruidsfotograaf Corrine.

Ik ben bruidsfotograaf Corrine. In dit blog iets meer over mezelf vertellen en over mijn leven als bruidsfotograaf Corrine.

Het wordt geen uitgebreid levensverhaal,

maar ik merk dat veel mensen het toch leuk vinden om iets meer te weten over mij als persoon en bruidsfotograaf Corrine. In dit blog zal ik de reis naar het vak bruidsfotograaf vertellen.

Bruidsfotograaf Corrine is geboren in Dordrecht, daar begint mijn leven.

Ik kom uit een heel normaal en gelukkig gezin, met handige en creatieve ouders. Ik ben eigenwijs en eigenzinnig. Op school kon ik mijn ei niet kwijt en zo ging ik van de lagere school naar de land en tuinbouwschool, LEAO en zwerfde zo door naar MBO mode en kleding. Bij die laatste kon ik wel mijn creativiteit kwijt, ik studeerde af in de richting presentatie.

Inmiddels begon ik wel te fotograferen en kocht mijn eerste spiegelreflexcamera van mijn eerste salaris; een Minolta 5000.

Ik ging voor het eerst op vakantie buiten Europa, naar Curacao. Ik fotografeerde erop los. Voor het bedrijf waar ik voor werkte mocht ik wat foto’s maken van de producten die we verkochten. Na nog wat mooie reizen naar Costa Rica, USA West, USA Oost, Thailand, Sri Lanka, Egypte en Maleisie, kwam via via een stel op mijn pad met trouwplannen. Ze wilde mij als bruidsfotograaf!

Ik had nog nooit gedacht over bruidsfotografie en ik had geen portfolio.

Ze kwamen langs voor een gesprek en ik liet ze mijn reisfotografie zien, ze waren zo enthousiast dat ze mij als bruidsfotograaf boekte.

Van een 40 urige werkweek ben ik 32 uur gaan werken.

Uiteindelijk vond ik een baan van 24 uur en schreef mezelf in bij de kamer van koophandel. Na een half jaar zei ik mijn kantoorbaan vaarwel en ging full time als bruidsfotograaf aan de slag. Geen grap maar 1 april 2005 was mijn bedrijf Creatieve Fotomissies een feit en werd ik bruidsfotograaf Corrine.

Een relatie liep op de klippen in 2007, maar inmiddels was ik wel uitgegroeit tot een zelfverzekerde dame die wist wat ze wilde. Via internet vond ik begin 2008 de liefde van mijn leven. Hij is mijn held, mijn grote liefde, mijn steun en toeverlaat en kent me als geen ander. Door hem kon ik doorgroeien, maar ik ging wel Dordrecht verlaten. We kochten begin 2010 een huis in Maarssen. Een hoekhuis met een grote tuin. In 2 maanden tijd hebben we samen het huis compleet verbouwd en naar onze zin gemaakt. Daarna begonnen we aan de tuin die we hebben omgetoverd tot een groene jungle.

In 2014 wonnen we zelfs een prijs met onze tuin die werd uitroepen tot mooiste verborgen tuin van Maarssenbroek!

Onze tuin vol met groene jungle achtige planten
creatieve fotomissies

De beek met brug in onze tuin

bruidsfotograaf

Onze tuin Maarssen

We zijn beide grote dierenvrienden en onze kippen en eenden hebben een prima leven bij ons. Maar ook de vele vogels, egels, kikkers, muizen, padden en salamanders hebben een goed leven in onze tuin.

Een greep uit ons pluimvee

Een greep uit ons pluimvee

Ondertussen hebben we ook samen reizen gemaakt naar o.a Mauritius, Vietnam, Egypte, Malediven, Spanje, Curacao, Bonaire, Cuba, Gambia, Tobago, Filipijnen en Dominicaanse Republiek. Samen hebben we echt prachtige avonturen onder water en boven water beleeft.

bruidsfotograaf

Een kleine greep foto’s van onze reizen

In 2013 kwam een ommekeer in mijn carriere als bruidsfotograaf.

Ik sloot me aan bij Master Photographers Network, ik liet mijn werk beoordelen door 2 fantastische coaches. Die lieten mij zien dat het beter kon en zo ging ik het avontuur aan. In 6 maanden tijd haalde ik mijn brons masterschap en mag ik mij als bruidsfotograaf Master Fotograaf noemen. In hetzelfde jaar deed ik mee aan een themawedstrijd binnen Master Photographers Network. Mijn model heb ik onze tuin gefotografeerd. Met 3 speedlights heb ik de foto belicht. Met deze foto won ik een mooie brons award.

Bruidsfotograaf Corrine

MPN Brons Award 2013

Ook werd ik als bruidsfotograaf Corrine genomineerd voor de bruidsfotoaward en won ik in 2014 de vakprijs van de bruidsfotoaward. Een mooie prestatie voor een bruidsfotograaf. Een maandje later was het weer feest en mocht ik bij Master Photographers Network een zilver award in ontvangst nemen en in 2015 een eervolle vermelding. Ondertussen heb ik ook een aantal eervolle vermeldingen en masterawards gewonnen bij De Masters. Een volledig overzicht van alle awards en eervolle vermeldingen die ik als bruidsfotograaf Corrine behaalde vind je hier

Ik heb het druk als bruidsfotograaf Corrine, maar ook als bedrijfsfotograaf, want ook bedrijfsreportages vind ik supergaaf om te doen!

Naast dat ik bruidsfotograaf Corrine en bedrijfsfotograaf ben. Ben ik ook flexitarier, 1,58 meter groot, real blond, vrolijk, enthousiast, gek op eten, zon en natuur. Ik ben een grote dierenvriend. En schoenen…sja schoenen, ik ben echt GEK op schoenen….

de bruidsfotograaf

Een kleine selectie van de vele schoenen die ik heb.

Tot zover een beetje meer over mezelf bruidsfotograaf Corrine

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Corrine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *