finley het witte huis bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf Finley

Het is een paar jaar geleden dat ik bruidsfotograaf Finley mocht zijn. Finley het witte huis is een exclusieve trouwlocatie aan de Loosdrechtse Plassen.

Ik kon weer als bruidsfotograaf Finley aan de slag. Op 29 juli bij de bruiloft van Andy & Ilonka, dat ik 2 weken later weer als bruidsfotograaf Finley aan de slag kon, dat komt in een later blog.

Bruidsfotograaf Finley dus, ik reed op mijn gemak naar Loosdrecht, de weersvoorspellingen waren niet echt super. Ilonka werd boven in de villa omgetoverd tot een bruid met prachtige make up en vlecht. Andy werd door zus geholpen met aankleden in een andere ruimte bij Finley het witte huis.

Nadat ook Ilonka zich had aangekleed werd zij door haar vader begeleid naar Andy die klaar stond in de trouwzaal. Voor de 2 kinderen van het stel was het een emotionele ceremonie. Gelukkig werd er ook heel hard gelachen.

Na de ceremonie werd het bruidspaar en alle gasten voorzien van een glas bubbels. Een relaxte middag volgde met tafelvoetbal, varen met de sloep, biljarten, borrelen en heerlijke hapjes.  Toen de lucht een beetje opklaarde heb ik het bruidspaar meegenomen naar de steiger van Finley voor wat foto’s.

Als bruidsfotograaf Finley kon ik mijn hart ophalen met de weersomstandigheden, wolken, regen, zon, wind, alles was aanwezig.

Het walking diner was overheerlijk en ontspannen en zo ging de dag over naar de feestavond. Er stond een dj klaar en er waren 2 optredens ingepland van Mark Fledderman, maar het eerste optreden zou niet door Mark worden verzorgd. Dat wist ik als bruidsfotograaf Finley, dat wist het bruidspaar en dat wist het personeel van Finley. Iedereen was aangenaam verrast door de zanger van het eerste optreden.

Ilonka kwam namelijk op Andre Hazes! die een geweldig en spetterend optreden gaf. Iedereen ging uit zijn dak en zong uit volle borst mee. Als bruidsfotograaf Finley kon ik ook hier de sfeer supergoed vastleggen. Na dit gave optreden, kon de dj aan de gang.

Daarna was het tijd voor Mark Fledderman. Die gaf ook een heerlijk optreden. Later op de avond zat mijn taak erop. Wetende dat ik over 2 weken weer in de huid van bruidsfotograaf Finley kon kruipen.

Genieten jullie ook mee met de foto’s die ik mocht maken als bruidsfotograaf Finley op de bruiloft van Andy & Ilonka.

bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley finley het witte huis bruidsfotograaf Finleybruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley finley het witte huis bruidsfotografie finley het witte huis bruidsfotografie finley het witte huis bruidsfotografiefinley het witte huis bruidsfotografie bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finley bruidsfotograaf Finleyfinley het witte huis bruidsfotograaf Finley finley het witte huis bruidsfotograaf

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *