bruidsfotograaf hilversum

Bruidsfotograaf Hilversum

Bruidsfotograaf Hilversum op de bruiloft van Joop en Veronika.

Bruidsfotograaf Hilversum vind echt plaats in Hilversum, een bijzondere bruiloft voor bruidsfotograaf Hilversum. hoornenboegDeze bruiloft beloofde wel een heel gezellige bruiloft te worden. De kennismaking was al heel erg leuk en gezellig.

Bruidsfotograaf Hilversum, op 4 juni was het zover.

Aan het einde van de middag kwam ik bij de hoorneboeg in Hilversum aan. Daar scheent het zonnetje volop. Alle gasten waren inmiddels aanwezig. Toen was het de bedoeling dat het bruidspaar aan kwam rijden. WAS de bedoeling, want een gigantische wolkbreuk gooide roet in het eten. De prachtig gedekte tafels regende in een paar seconde kledder nat. Als bruidsfotograaf Hilversum heb ik natuurlijk ook hiervan wat foto’s gemaakt.

Alles moest naar binnen. De glazen en borden worden afgedroogd. In een mum van tijd was binnen alles gereed omdat iedereen hielp. Inmiddels was het gestopt met regenen en kon het bruidspaar (welliswaar iets vertraagd) aankomen. Ondanks de druppelende bomen kon het bruidspaar toch hun entree maken.bruidsfotograaf hilversum

Regen en een Italiaans buffet.

Een overheerlijk Italiaans buffet stond inmiddels binnen klaar. Het bruidspaar schepte als eerste op, daarna volgde de rest van het gezelschap. Het werd al gauw een bourgondische gezelligheid binnen. De accordionist speelde heerlijk door en iedereen begon te zingen en dansen. Iedereen genoot van het eten en een borrel. Uiteindelijk moesten we na het buffet de linten in het bos volgen. Aan het eind kwamen we uit op een prachtig stukje bos. Ik werd als bruidsfotograaf Hilversum hier super enthousiast van.bruidsfotograaf hilversum bruispaar bruidsfotograaf hilversum

Een open veldje omringd door bomen was de ceremonie plek. Onder een beukenboom nam het bruidspaar plaats. Het werd niet alleen een mooie ceremonie, ook het weer was heerlijk. Er werd gelachen en ja hier en daar was het ook emotioneel. Aan het eind werd er weer gezongen en liep het hele gezelschap terug naar de schuur van de Hoorneboeg. Daar stond niet 1 bruidstaart maar 2 fantastische bruidstaarten klaar. naked cake bruid receptie hoornenboeg bruidsfotograaf hilversum bruidsfotograaf hilversum hoornenboeg hilversumKleurrijke naked cakes, fantastisch! Een toost, felicitaties en het aansnijden van de taart stonden nu op het programma. Het was een heerlijke zwoele avond en de gezelligheid zat er enorm goed in. Toen ik vertrok ging het gezelschap nog vrolijk door met al die gezelligheid. Heb jij ook een trouwfotograaf nodig? BEL of MAIL me zou ik zeggen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.