bruidsfotograaf kasteel de haar

Bruidsfotograaf Kasteel de Haar

Bruidsfotograaf Kasteel de Haar de bruiloft van Lex en Miki.

Bruidsfotograaf Kasteel de Haar, dat wilde ik heel graag zijn. bruidsfotograaf kasteel de haarDat het huwelijk van Lex en Miki bijzonder zou worden had ik al snel in de gaten. Wat een mooie trouwlocatie want kasteel de Haar in Haarzuilens is toch echt een sprookjeskasteel. En ik mocht daar als bruidsfotograaf Kasteel de Haar aan de slag.

Bruidsfotograaf Kasteel de Haar op 3 mei.

Heel bijzonder dat de familie van Miki uit Japan zouden overkomen. Toen ik begon als bruidsfotograaf Kasteel de Haar had ik enorm veel zin in. Ik was er 20 minuten te vroeg. Miki werd nog inde make up gezet. Die momenten kon ik daarom nog mooi meepikken.bruid aankleden bruid zwart wit bruid bruid aankleden bruid

De zus van Lex en de beste vriendin van Miki hielpen Miki met aankleden. Niet alleen haar bruidsjurk was fantastisch. Ik als schoenengek was ook gelijk verlieft op haar fantastische schoenen. Deze schoenen gebruikte ik later om de trouwringen bij te fotograferen. Het was een beetje druilerige zondag. De zon liet zich niet echt zien en af en toe regende het een beetje. Maar dat mocht de pret niet drukken voor de fotoshoot bij het kasteel.bruidsfotograaf kasteel de haar

Tijdens de fotoshoot zagen we de daggasten al naar de kapel lopen voor de ceremonie. De kapel was prachtig aangekleed met waanzinnig mooie bloemstukken. De ceremonie in de kapel was prachtig. De Nederlandse en Japanse gasten hadden zich immers mooi en kleurrijk aangekleed. kasteel de haar bruidsfotograaf kasteel de haarNa de ceremonie was het een uitdaging om de grote groep op de foto te krijgen. Maar dat is uiteraard gelukt.

Lunch en bruidstaart.

In het koetshuis waren de tafels al keurig gedekt voor een uitgebreide lunch. Deze lunch nam de hele middag in beslag. Als afsluiter werd de bruidstaart aangesneden. japans trouwringen bruidstaart koetshuis kasteel de haarEn na deze uitgebreide en gezellige middag was het voor mij tijd om te gaan. Het bruidspaar en hun gezelschap bleef nog eventjes. Het was waanzinnig om deze bruiloft mee te mogen maken en te mogen fotografere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.