bruidsfotograaf kasteel montfoort

Bruidsfotograaf Kasteel Montfoort

Bruidsfotograaf Kasteel Montfoort, het was weer zover, ik mocht weer afreizen naar Montfoort, ik kruip wederom in de huid van bruidsfotograaf kasteel Montfoort.

Als bruidsfotograaf Kasteel Montfoort kom ik graag in Montfoort. Het mooie van mijn werk is dat ik overal en nergens kom, dat maakt het spannend en steeds weer uitdagend.
Peter en Sharon sprak ik op de love & marriagebeurs in Utrecht. De klik was er direct! Nadat we later hadden afgepsproken om wat meer in de details te treden wist ik hoe tof deze bruiloft zou gaan worden. Peter vertelde me dat hij graag wiskey drinkt en daarbij graag een sigaar rookt. Mijn fotografen hart gaat sneller kloppen bij die uitspraak.

Maar laten we eens beginnen bij het begin van de bruiloft van Peter & Sharon.

Ik begon bij hun thuis in Amersfoort waar Sharon haar make up werd gedaan. Haar zus, moeder en vriendin waren ook aanwezig. Er hing een ontspannen en gezellige sfeer en ik kon lekker mijn gang gaan. Tijdens het aankleden begon de spanning wat toe te nemen. Even later was het zover, Peter was in aantocht. Sharon liep naar beneden en daar zagen ze elkaar voor het eerst. Wat een speciaal moment is dat toch. Een beetje onwennig stapte ze later de auto in en zijn we naar een heel bijzondere foto locatie gereden. Kasteel het hammetje in Vathorst. Een maf bouwerk wat een beetje op instorten staat, dus naar binnen mocht niet, maar op het terrein zelf mochten we wel fotograferen.

Daarna zijn we door gereden naar Montfoort en begint het bruidsfotograaf kasteel Montfoort verhaal.

Trouwen in de commanderije en daarna een taart en toost moment bij de heeren van Montfoort. Borrelen met vrienden en familie in de tuin en daar werden de eerste sigaren gerookt deze dag. Peter had namelijk gezorgd voor een voorraadje die iedereen kon nuttigen.
Tijdens de borrel vond ik een momentje om de ringen te fotograferen. Peter & Sharon houden van gamen en Mario vinden ze beide heel tof. Bij hun thuis was mijn oog gevallen op Mario in zijn autootje en die had ik meegenomen. Kijk zelf maar wat het resultaat is geworden van deze niet gewone trouwringfoto.

Na een intiem diner was het tijd voor de feestavond en aan het begin van de avond vielen de eerste druppels. Als bruidsfotograaf Kasteel Montfoort word ik daar heel blij van. Mensen kijken wel eens verbaasd dat ik gelukkig wordt van een regenbui, maar als ze dan de foto’s zien snappen ze het wel, haha.

Later op de avond zijn het bruidspaar en ik naar buiten gegaan om in het donker nog wat foto’s te maken. Het regende flink op dat moment. Snel heb ik mijn flitsers neergezet, ik was nog net op tijd voor een paar gave regenfoto’s. Het was alweer snel droog. Peter rookte nog een sigaar en daar heb ik ook wat foto’s van gemaakt voordat ik naar huis vertrok.

Deze bruidsfotograaf kasteel Montfoort kon dik tevreden naar huis rijden. Weer heb ik een geweldige bruiloft mogen fotografen!

Geniet van de foto’s gemaakt door bruidsfotograaf kasteel Montfoort.

bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoort bruidsfotograaf kasteel montfoortbruidsfotograaf kasteel montfoort

 

 

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Kasteel Montfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *