bruidsfotograaf kasteel sterkenburg

Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg

Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg

Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg is als een sprookje. Guiseppe en Lotte wonen vlakbij kasteel Sterkenburg in Driebergen. En als klein meisje droomde Lotte er al van om ooit trouwen in het kasteel. Maar ook Guiseppe was al vanaf jonge leeftijd geintrigeerd door het mysterieuze kasteel. En nu was het dan zover! Trouwen in kasteel Sterkenburg. Ik mocht erbij zijn als bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg.

Mijn advies om ook de visagie, het kapsel en aankleden te doen in het kasteel hebben Guiseppe en Lotte van harte aangenomen. In de ochtend startte ik bij Lotte, in de bruidssuite was de visagiste en kapster al bezig met Lotte. Hoe tof is om de hele dag als bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg daadwerkelijk de hele dag in het kasteel te zijn.

De moeder van lotte en haar zus waren ook aanwezig. Tussendoor ben ik naar Guiseppe in de schildpadkamer gegaan, want daar werd hij door zijn vader geholpen met aankleden. Toen ze beide klaar waren was het moment waarop ze elkaar voor het eerst zien een privemomentje. Oke ik was er dan wel bij als bruidsfotograaf kasteel sterkenburg, maar wel zo goed als onzichtbaar uiteraard. Guiseppe en Lotte hadden niet door dat ik er ook was. Ik was superblij deze ochtend om bruidsfotograaf kasteel sterkenburg te mogen zijn.

Maar bruidsfotograaf kasteel sterkenburg gaat verder…..

Nadat ze de trap af kwamen lopen konden familie en vrienden het prachtige bruidspaar ook bewonderen. Buiten rondom het kasteel hebben we wat mooie plekjes gevonden voor de fotoshoot en na een lekkere lunch was het bijna tijd voor de officiele plechtigheid. En niet alleen het bruidspaar stal de show, maar ook kleine Zoë, die de veters van opa spontaan lostrok, lekker aan het wandelen was en uiteindelijk haar geschilderde ringendoosje liever niet wilde afgeven.

Een kerkelijke inzegening in de piepkleine kapel van het kasteel vond plaats na de ceremonie. Niet iedereen paste in de kapel maar geen nood, de vele gasten konden toch alles meemaken van een klein afstandje. Origineel detail: het gastenboek was een oud exemplaar van het leesboek “de geest van Sterkenburg”. De gezellige borrel duurde de rest van de middag, daarna verhuisde het besloten gezelschap naar het koetshuis voor een uitgebreid diner. Ik heb nog een klein stukje van het diner gefotografeerd en het bruidspaar nog eventjes mee naar buiten genomen voor een korte fotosessie bij het prachtig verlichte kasteel. Daarna kneep ik er tussenuit, nagenietend van de ontspannen en gezellige sfeer van deze bruiloft. Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg, dat wil ik wel vaker zijn!

Geniet jij ook mee van deze bruiloft gemaakt door bruidsfotograaf kasteel sterkenburg.bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-1 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-2 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-4 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-5 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-6 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-7 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-8 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-9 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-10 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-11 bruidsfotograaf-kasteel-sterkenburg-12

 

 

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg

  1. Ha corrine,
    Bedankt voor het schrijven van het leuke blog! We zijn echt ontzettend blij met alle mooie foto’s! Nogmaals bedankt!
    Groetjes,
    Lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.