bruidsfotograaf volendam

Bruidsfotograaf Volendam

Bruidsfotograaf Volendam, ik zei toch dat ik overal en nergens kom in mijn werk als bruidsfotograaf?

Bruidsfotograaf Volendam, niet de hele dag in Volendam, maar hoe Volendamser kan het als je de bruiloft van Corine en Jan Smit mag fotograferen? Ik was aangenaam verrast en voelde me vereerd om deze toffe bruiloft te mogen fotograferen als bruidsfotograaf Volendam.

Als bruidsfotograaf Volendam had ik me niet van te voren kunnen bedenken hoe het weer zou worden op deze bruiloft.

Stel je dit voor: november, koud, windkracht 9 tot 10 met windstoten van 110 km/per uur en veel regen en donkere wolken. De weersvoorspelling op de bruiloft van Jan en Corine die uitkwam. Nu ben ik niet vies van regen, maar om nou een prachtig bruidspaar in dit weer buiten te zetten, ging tever.

Laat ik beginnen bij het begin,

ik startte bij Corine, die bijna klaar was met de visagie en haar kapsel. Aankleden was snel gepiept aangezien ze daarbij professionele hulp had. Voordat de ceremonie in de sint vincentiuskerk begon ben ik nog bij Jan langs geweest die door zijn broer werd geholpen met aankleden. Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst in de kerk. Een prachtige ceremonie met een groot koor. Na de ceremonie was de receptie bij restaurant Smit Bokkum

Daar aangekomen was duidelijk dat buiten fotograferen geen optie was.

De bruidstaart werd aangesneden en binnen was het superdruk. Van buiten naar binnen fotograferen leek mij de beste optie. Glibberend ben ik naar buiten gegaan  om vanaf buiten naar binnen te fotograferen, het bruidspaar staat er ontspannen op en ook de haven van Volendam is in beeld. Daarna zijn we naar Paviljoen Puur in Diemen gereden, (nu was ik geen bruidsfotograaf volendam meer). Het bruidspaar en ik met de auto, de gasten met een bus.

Helaas was er file,

maar ik was keurig op tijd bij Puur. De bus liet geruime tijd op zich wachten maar ondertussen was er een stukje blauwe lucht en was het even droog. Een ubbersnelle fotoshoot was het gevolg. We hebben binnen nog een paar foto’s gemaakt en toen de bus met daggasten arriveerde kon de officiele plechtigheid beginnen. Stampvol zat het boven in Puur, want de ceremonie was buiten gepland, maar het was met deze rukwinden te gevaarlijk om buiten te zijn.

Het bruidspaar had er zin in,

er werd veel gelachen. Nadat iedereen weer beneden was werd er getoost en gefeliciteerd. En inmiddels zat ook mijn tijd erop. Het was een gezellige en fantastisch leuke bruiloft, ik en het bruidspaar hebben ervan genoten!

Bruidsfotograaf Volendam ik wil graag weer in die huid kruipen,

En dat gaat ook gebeuren want kort na deze bruiloft kwam er een aanvraag voor een bruiloft in Volendam, dus in 2017 mag ik mezelf wederom bruidsfotograaf Volendam noemen,

Geniet ook jij mee met de foto’s van bruidsfotograaf Volendam?

bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendambruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendambruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendam

4 thoughts on “Bruidsfotograaf Volendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *