bruidsfotograaf zoetermeer

Bruidsfotograaf Zoetermeer

Bruidsfotograaf Zoetermeer Hofstede Meerzigt.

Bruidsfotograaf Zoetermeer op de chique bruiloft met gouden tintje van Robi & Cherelle. Voordat ik aan de slag ging als bruidsfotograaf Zoetermeer begon ik eerst in Den Haag.
Ik startte bij het huis van Robi & Cherelle waar Robi was met hun zoontje Maddox. Wat een heerlijk huis met toffe gouden details! Uiteraard kon ik hier alles mooi vasteggen. Daarna reed ik naar het huis van de ouders van Cherelle, een paar straten verderop. Cherelle zat in de keuken en werd daar in de make up gezet door de visagiste. bruidsfotograaf zoetermeer

bruidsfotograaf zoetermeer

Ook hier hing een heerlijk ontspannen sfeertje. Ik kreeg een hele pot thee voor mezelf, wat een luxe! Nadat Cherelle haar prachtige en bijzondere trouwjurk en gouden schoenen had aangetrokken kwam Robi haar ophalen.

Nadat iedereen in de limo hummer was gestapt kon ik mijn taak als bruidsfotograaf Zoetermeer verder uitvoeren.

Vlakbij de trouwlocatie Hofstede Meerzigt ligt een park. In dat park hebben we de fotoshoot gedaan. Dat was heerlijk om te doen, als bruidsfotograaf Zoetermeer had ik een makkie. Robi & Cherelle hadden alleen maar oog voor elkaar!

bruidsfotograaf zoetermeer bruidspaarOp ons gemak zijn we naar de trouwlocatie toegelopen. Het diner met een besloten gezelschap was erg mooi. Een paar woorden zijn er gezegd door de familie. Iedereen genoot van de heerlijke wijntjes en gerechten.

Na dit ontspannen diner kwamen de gasten binnen en was het tijd voor de ceremonie. De ceremonie was niet alleen prachtig maar ook sfeervol. Toen het ja-woord was uitgesproken stond er buiten op het terras een prachtige bruidstaart klaar. Na een toost en felicitaties werd de bruidstaart aangesneden worden door het kersverse bruidspaar.

Daarna was het zo langzamerhand tijd voor een spetterend feest. Geopend door een toffe openingsdans door het bruidspaar. En daarna gingen de voetjes van de vloer. Iedereen ging los! Nadat ik nog wat avondshots met sterretjes had gemaakt zat het er voor mij alweer op.bruidsfotograaf zoetermeeravondfoto bruidspaar sterretjes bruidspaar

Als bruidsfotograaf Zoetermeer heb ik genoten van deze toffe dag en van al die leuke en gezellige mensen!

Geniet je mee van de foto’s van bruidsfotograaf Zoetermeer? Als ook jij zo’n toffe trouwreportage wilt, neem dan nu contact met mij op. Maar bekijk ook gerust eerst het portfolio TROUWEN nog even.

 

 

 

2 thoughts on “Bruidsfotograaf Zoetermeer

  1. Lieve Corrine,

    Wat leuk om dit terug te lezen! Wij hebben een geweldige dag gehad en dit komt ook zeker door jou. Je bent een super leuk mens en we zijn heel erg blij met onze mooie foto’s. Ze hebben al een mooie plek in de huiskamer gekregen.

    Liefs,

    Robi & Cherelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.