bruidsfotograaf Zutphen

Bruidsfotograaf Zutphen | Bruidsfotografie Zutphen

Bruidsfotograaf Zutphen op de bruiloft van Coen en Suzan.

Bruidsfotograaf Zutphen, ik kom nog eens ergens. bruidsfotografie bruidsfotograaf Zutphen Maar wat een superlief en geweldig stel zijn Coen en Suzan! En ik had de eer om hun bruiloft te mogen fotograferen. Zutphen is niet echt in de buurt van Maarssen. Maar ondanks de afstand waren Coen en Suzan weg van mijn werk als bruidsfotograaf. En zo reed ik naar Zutphen en werd ik Bruidsfotograaf Zutphen.

Ik begon als bruidsfotograaf Zutphen op deze zonnig dag in de binnenstad van Zutphen.

Daar had ik met Coen en Suzan afgesproken voor de fotoshoot. bruidsfotograaf Zutphen Daarna konden we op ons gemak naar de trouw en feestlocatie rijden. De bronckhorsthoeve is een omgebouwde boerderij. Wat een prachtige locatie om te trouwen.

Inmiddels kwamen de daggasten aan gelopen en deze werden ontvangen door het enthousiaste bruidspaar. Nadat iedereen er was kon de plechtigheid beginnen. En niet zomaar een plechtigheid. Officieel was het huwelijk namelijk al een feit. Nu was het tijd voor mooie en indringende speeches.bruidspaar bruidspaar En uiteraard later een feestje.

Terschelling.

Een oom leidde de ceremonie. Daarnaast spraken de vader en moeder van Suzan. Een goede vriending zong een prachtig lied. Complimenten voor zo’n mooie, emotionele en zeer persoonlijke ceremonie. De trouwringen waren ook heel bijzonder. Coen en Suzan hebben elkaar ontmoet op Terschelling. Als je de 2 titanium ringen op elkaar legt, vormen de lijnen het eiland Terschelling. De diamant in de ring van Suzan is het punt waar ze elkaar voor het eerst hebben gezien. Wat een mooie verhaal he.trouwringen

Na de ceremonie werd er buiten een walking diner uitgeserveerd. Inmiddels was ook de dj gereed in de feestzaal. Suzan kleede zich om voor de openingsdans en feestavond. Ze had een kittig blauw jurkje aan getrokken om de tango te dansen. Coen en Suzan danste een prachtige tango, tenmidden van al hun gasten. Hun liefde voor elkaar was zo mooi om te zien. Ik heb er intens van genoten en Coen en Suzan ook. Niet veel later reed ik voldaan weer terug naar huis. Vooral nagenietend van deze mooi bruiloft in Zutphen.toost bruidspaar bruidsfotograaf Zutphen

Graag fotografeer ik ook jullie bruiloft. Neem daarvoor CONTACT met mij op. Voor meer informatie verwijs ik je naar het tabblad TARIEVEN. En als je nog niet overtuigd bent van mijn werk. Kijk dan snel op het portfolio TROUWEN en FONKELEND.

 

 

6 thoughts on “Bruidsfotograaf Zutphen | Bruidsfotografie Zutphen

  • Onwijs graag gedaan Suzan, ik vond het echt geweldig om jullie bruiloft te mogen fotograferen!

 1. Graag willen wij ook even reageren op het prachtige resultaat van uw fotografisch vakmanschap.
  Met Suzan en Coen en vele anderen hebben ook wij hun trouwdag kunnen herbeleven na het bezichtigen van de foto’s.
  Het was zeer de moeite waard.
  Veel succes.
  Met vriendelijke groeten ,
  Ouders van Coen.

 2. ………even terug naar het moment dat alles klopte en iedereen bij elkaar paste .

  Voor even ? Nee! Dank zij de prachtige foto´s .

  Bedankt en mooi dat er mensen zijn , die dat kunnen .

  Hartelijke groet,
  Ap en Derna ( ouders van Suzan )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.