bruidsfotografie amersfoort

Bruidsfotografie Amersfoort

Bruidsfotografie Amersfoort bij Casper en Nadia

Bruidsfotografie Amersfoort met Casper en Nadia wat een hilarisch leuk stel! Het eerste gesprek op de love & marriagebeurs was al superleuk en gezellig.bruidsfotografie amersfoort bruidsfotografie amersfoort

Op dat moment wisten ze nog niet hoeveel uur bruidsfotografie Amersfoort ze wilden.

Maar dat was een zorg voor later. Op 4 september startte ik bij ze thuis. Op dat moment was Kelly van Visagie Baron druk bezig met het bruidskapsel en daarna de visagie. En als Kelly zich bezig houdt met kapsels en de visagie dan komt het echt wel goed! Bij het aankleden hielp de moeder van Nadia haar en niet lang daarna wachtte ze Casper op in de slaapkamer.

We zijn naar kasteel groeneveld gereden voor de fotoreportage.

Later zijn we naar het oude magazijn doorgereden voor een snelle lunch en een reparatie aan de jurk van Nadia. bruidsjurk bruidsfotografie amersfoortCasper stond op de sleep en gaf zijn bruid een zwiep met de schommel, voel je hem aankomen? Juist een grote winkelhaak was het resultaat. Maar Casper en Nadia waren niet erg onder de indruk, de winkelhaak werd er vakkundig uitgeknipt door Casper. Daarna hebben we nog wat toffe shots kunnen maken.

De ceremonie bij het Oude Magazijn.

Uiteraard werd er veel gelachen want zo zijn Casper en Nadia. Na het aansnijden van de bruidstaart en het proosten met blauwe bubbels hebben we buiten nog wat foto’s gemaakt. trouwen het oude magazijn het oude magazijn bruidsfotografie amersfoort bruidspaarhet oude magazijn amersfoort bruidegom stoere foto Daar werd ook het boeket weggegooit. Een superchique diner vond plaats bij Merlot in Amersfoort. Ondertussen maakt ik foto’s van de trouwringen. Toen het donker werd zijn het bruidspaar en ik naar buiten gegaan. Daar in Amersfoort hebben we nog wat foto’s kunnen maken. Bruidsfotografie Amersfoort op zijn best bij oa de koepelpoort. Daarna zat het er alweer op voor mij. Als bedankje kreeg ik een heerlijke fles bubbels mee. Daar kan je mij blij mee maken. Ik ben namelijk gek op kadootjes en bubbels! Mijn dag kon al niet meer stuk met dit fantastisch gezellige en komische bruidspaar. Na dit mooie geschenk heb ik ze voor altijd in mijn hart gesloten natuurlijk!bruidsfotografie amersfoort bruidsfotografie amersfoort bruidsfotografie amersfoort

Bruidsfotografie Amersfoort was zo leuk om te doen, geniet mee van deze fotoreportage. En mocht je gaan trouwen in Amersfoort wacht dan niet en neem contact met mij op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.