beau nijmegen

Bruidsfotografie Beau Nijmegen

Bruidsfotografie Beau Nijmegen

Voor de bruiloft van Percy & Iris mocht ik afreizen naar Nijmegen, restaurant Beau hadden zij uitgekozen als trouwlocatie. Een prachtig en chique restaurant met mooie en grote zalen. Wat een ambiance!

Voordat bruidsfotografie Beau Nijmegen een feit was begon ik mijn dag bij bruid Iris. Iris is zelf kapster en een collega mocht het kapsel doen. De make up? Dat deed Iris liever zelf. Dat deed ze dan ook behendig en het resultaat was bijzonder mooi. Nadat ze was geholpen door haar moeder en vriendin met het aankleden stond inmiddels Percy, die aankwam in een rode ford Mustang al beneden te wachten. Een mooi en emotioneel moment toen Iris de trap af kwam lopen. Beide in tranen en in een innige omhelzing vergaten ze even de rest om hun heen. Nadat iedereen elkaar had omhelst en de corsages waren opgespeld zijn we naar restaurant Beau gereden voor de fotoshoot. En sja als je dansleraar bent zoals Percy dan wil je nog even een stukje van de openingsdans oefenen, dus het werd een fotoreportage vol liefde, lol en gezelligheid.

Maar ook de ceremonie was mooi en ook hier heel veel lol, gezelligheid, emoties en liefde, kortom prachtig!! Na de toost mocht de bruidstaart aangesneden worden en zelfs dat kon niet zonder een geintje. Wat heeft dit bruidspaar toch een humor en bizar veel lol met elkaar.

Tussendoor zijn we nog even naar buiten geweest voor een paar foto’s met de auto. Tijdens het diner kon ik me even uitleven op de trouwringen, verlovingsringen en schoenen van het bruidspaar. Toen dan het feest werd geopend door de prachtige en spectaculaire openingsdans was iedereen wel even stil. En ik ook, wouw, wat mooi. En er straalde ook weer zoveel liefde vanuit, echt te gek!

Het feest barstte eigenlijk gelijk los met lekkere beats waarop iedereen uit zijn plaat kon gaan. Ik heb deze dag dan ook als superrelaxed, heel gezellig en fantastisch ervaren. Een heerlijk verliefd bruidspaar zo zie ik het toch graag!

bruidsfotografie beau nijmegen bruidsfotografie beau nijmegen bruidsfotografie bruidsfotografie beau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegenbeau nijmegen

One thought on “Bruidsfotografie Beau Nijmegen

  1. Wauuwww ongelooflijk hoe mooi jij onze dag hebt beschreven vanuit jouw positie die dag en vanuit jouw beleving, maar nog veel mooier om te lezen dat wij precies onze dag zo hebben beleefd!
    Wat jij voor ons hebt gedaan is zoveel waard. Het is iets bijzonder moois om de rest van ons leven naar te kunnen en mogen kijken. Jij bent niet zomaar een fotograaf, maar jij bent een master op jou gebied. Jij verricht echt vakwerk! Het zijn geen ‘zomaar foto’s’ meer, maar elke foto is een plaatje op zich met een hele mooie betekenis daarachter. De foto laat je weer precies terug gaan naar het moment van de dag zelf.
    Wij zijn jou meer als dankbaar! Wat jij voor ons hebt gedaan betekent zoveel dat woorden te kort doen.

    100000maal dank Corrine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.