bruidsfotografie friesland

Bruidsfotografie Friesland

Bruidsfotografie Friesland, ik kom nog eens ergens als bruidsfotograaf.

Anneke ontmoette ik op de Love en Marriagebeurs in Utrecht. Na een onwijs leuk gesprek hielden we daarna mailcontact en na een verdere kennismaking waar ook Hobbe bij aanwezig was, was de kogel door de kerk. Bruidsfotografie Friesland was een feit. Ik werd hun bruidsfotograaf in oktober en Hobbe en Anneke vierden hun bruiloft in Friesland.

Ik begon met de bruidsfotografie Freisland bij Hobbe in Ysbrechtum.

In hun nieuwe huis in het kleine dorpje.Daarna reed ik naar Anneke in Gauw waar ook Hobbe zijn Anneke ophaalde. De bruidsfotografie Friesland vond plaats tegenover hun huis en bij bijzondere kerk.  Het dak was ooit was de ker gewaaid en was nu voorzien van een glazen dak, de kerk zelf was leeg, maar vrij toegankelijk. Door de mooie lichtinval een waar feestje om daar te kunnen fotograferen.

In het huis van het bruidspaar hebben we lekker geluncht met de familie erbij.

In het piepklein dorpje Sanfjirden (als er 3 huizen staan overdrijf ik niet, zo klein is het) staat ook een kerkje en in dat kerkje vond zowel het burgelijk of de kerkelijke inzegening plaats. Het dorpje Sandfjirden is niet groot dus je begrijpt dat het kerkje ook erg klein was, even behelpen, maar beide ceremonies waren heel erg bijzonder en heel mooi.

Nadat de bruidsauto was voorzien van blikjes en teksten just maried, reed het hele gezelschap naar Westhem.

Bij de Pollepleats was de rest van de dag gepland. Een fantastisch mooie taart, die ook nog eens echt heel heel heel erg lekker was, stond al klaar. Maar eerst mocht Hobbe de champagne sabreren voordat de bruidstaart werd aangesneden. Na diverse felicitaties, taart eten, een toost, een speech en het geven van de kadootjes  was het nog even tijd voor bruidsfotografie Friesland. Buiten hebben we de groepsfoto’s gemaakt en daarna zat de dag er alweer op voor mij. Wat een feest om deze bruiloft van dit superleuke en lieve bruidspaar gefotografeerd te hebben.

Geniet ook mee met de bruidsfotografie Friesland.

bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland bruidsfotografie friesland

 

 

 

2 thoughts on “Bruidsfotografie Friesland

 1. Hoi Corinne,

  Inmiddels alweer bijna een half jaar geleden, maar we zijn nog steeds aan het nagenieten van een zeer geslaagde dag. We zijn erg blij dat we Corinne tegen zijn gekomen op de bruidsbeurs.
  We kijken terug op een geweldig mooie dag en dankzij Corinne hebben we een schitterende tastbare herinnering. Het fotoalbum was erg snel klaar en helemaal naar wens. Met de kerstdagen hebben we dankzij dit prachtige album de dag nog eens herbeleefd met de familie.

  Complimenten voor Corinne die de hele dag op een zeer bescheiden manier aanwezig was, maar desondanks schitterende foto’s heeft gemaakt. Tijdens de fotoshoot (niet echt onze favoriete bezigheid) bij de Epemastate en in de Broerekerk in Bolsward voelden we ons beide snel op ons gemak en we hebben van meerdere mensen gehoord dat ze dat ook op de foto’s terugzien.

  Ga je trouwen, dan zouden we Corinne zeker aanraden.

  Corinne bedankt!!

  Liefs Anneke en Hobbe

  • Wat en prachtige recensie! daar ben ik heel blij mee, dank je wel Anneke en Hobbe en nog onwijs veel plezier met de foto’s van jullie bruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *