bruidsfotografie klooster Bethlehem

Bruidsfotografie klooster Bethlehem

Bruidsfotografie klooster Bethlehem, bruidsfotografie in een klooster?

Jazeker, bruidsfotografie klooster Bethlehem, dit voornmalig nonnenklooster is namelijk omgebouwd tot een prachtige, sfeervolle, intieme en zeer bijzondere trouwlocatie.

Bruidsfotografie klooster Bethlehem omdat Sjoerd & Sanne niet zo gek ver van het klooster af wonen, dus voor hun was het een thuiswedstrijd, voor mij was bruidsfotografie klooster Bethlehem geen thuiswedstrijd, maar ach ik rij heel Nederland rond om bruidsreportages te maken dus een uurtje rijden is geen probleem uiteraard.

We beginnen in Oss bij Sjoerd, die zich zenuwachtig was en zich omkleedde, daarna vertrok ik naar Sanne. Het kapsel van Sanne werd gedaan door haar oom, hoe tof is dat! De oom van Sanne leefde zich theatraal uit met de haarlak en daarna kon Sanne in de make up gezet worden. Na het aankleden kon het bruidspaar elkaar bewonderen in de tuin en zijn we door gekregen naar het klooster.

Daar begint bruidfotografie klooster Bethlehem, niet alleen de locatie is prachtig maar ook de decoratie was fantastisch in de kleuren wit en roze.

Op de witte loper kwam eerst Sjoerd met zijn zus aanlopen en daarna kwam Sanne met haar vader. Tijdens de ceremonie waren er veel mooie doorkijkjes om van bruidsfotografie klooster Bethlehem ware kunstwerkjes te maken.

De bruidstaart stond buiten en werd aangesneden. Daarna hebben we wat foto’s buiten gemaakt en uiteraard ook nog binnen in het klooster met de prachtig gekleurde glas in lood ramen.

Tijdens het diner heb ik de speeches gefotografeerd en het begin van de feestavond. Tijdens de feestavond was er een mooie zonsondergang en daar hebben we nog even gebruik van gemaakt.
Ik vond het een eer om als bruidsfotografie klooster Bethlehem aan het werk te mogen. Als bruidsfotograaf heb ik enorm genoten van deze dag!

Genieten jullie ook weer mee van deze bijzondere en intieme bruidsfotografie klooster Bethlehem?
bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehembruidsfotografie klooster Bethlehembruidsfotografie klooster Bethlehem bruidsfotografie klooster Bethlehem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *