bruidsfotografie nijmegen

Bruidsfotografie Nijmegen

Bruidsfotografie Nijmegen, hoe kom ik nou vanuit Maarssen weer in Nijmegen terecht zal je je afvragen. Nou Anita en Sanne hadden mijn folder meegenomen op de love & marrigagebeurs in Utrecht. En eventjes later namen ze contact met mij op. Of ik de bruidsfotograaf op hun trouwdag wilde zijn. JA! was mijn antwoord. Superleuk en tof om bruidfotografie Nijmegen te gaan doen.

Bruidsfotografie Nijmegen is niet nieuw voor me hoor, ik was er al eens eerder, maar dan bij totaal andere locaties, zoals restaurant Beau.

Ik begon mijn dag bij Sanne, die bij haar ouders verbleef. Toen Anita haar op kwam halen was het moment dat ze elkaar zagen echt enorm overweldigend. Zo gaaf 2 meiden in een totaal verschillende bruidsjurk en toch zo passend bij elkaar. Ze hadden wel matching Nikes aan, wat een goed detail!
De vasim is een groot industrieel terrein waar de muren vol met toffe graffity’s staan. Daar hebben we een stoere fotoreportage gemaakt. Trouwen deden ze in het prachtige Wijchen, ook hier was ik al eens geweest, het licht binnen is prachtig! En wat was het mooi dat beide dames door hun vaders werden weggegeven. Bij het naar buiten lopen als getrouwd stel werden ze opgewacht door familie en vrienden. Bellenblaas geeft een mooi effect!

Terug naar bruidsfotografie Nijmegen want als diner en feestlocatie hadden Anita en Sanne de old cave in het centrum van Nijmegen uitgekozen. Wat een bijzondere locatie, je zit letterlijk in een grot onder grond. De versiering in de grote zaal was prachtig. Daar heb ik nog een paar creatieve foto’s gemaakt. Het eten was supergoed en erg veel. Toen was het toch echt tijd om een feestje te vieren. Anita en Sanne maakte hun entree en werden verwelkomt door al hun gasten. Een gezellige avond was het gevolg. En zo halverwege de avond eindigd voor mij het avontuur bruidsfotografie Nijmegen. Onwijs gaaf dat ik de bruiloft van Anita en Sanne mocht vastleggen.

Geniet mee van bruidsfotografie Nijmegen. bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen vasim nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen bruidsfotografie nijmegen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.