bruidsfotografie parel van zuilen utrecht

Bruidsfotografie Parel van Zuilen Utrecht

Bruidsfotografie Parel van Zuilen Utrecht

Bruidsfotografie parel van zuilen Utrecht, maar we zijn ook in Goudestein in Maarssen geweest. Hoe dat komt is een heel verhaal, het verhaal van Bob en Babs. Ik begin bij het begin van bruidsfotografie Parel van Zuilen Utrecht.

Bruidsfotografie parel van zuilen utrecht. Toen Bob en Babs bij mij kwamen waren ze gelijk onder de indruk van mijn werk als bruidsfotograaf.

In eerste instantie geen album en ook geen fotografie op de feestavond, dat veranderde echter al snel, toch wel een lekker groot trouwalbum en ook fotografie in de avond erbij.

Bob en Babs zijn superdol op elkaar, ze waren eigenlijk al getrouwd, maar er was nooit een officiele plechtigheid geweest. Bob en Babs gaan op korte termijn emigreren en nu bleek dat hun papieren niet geldig zijn in het buitenland. Daarom toch een feestelijke dag met alles erop en eraan. Zo stapte Bob en Babs in het feestelijke huwelijksbootje en ook letterlijk, maar daarover later meer.

De bedoeling was dat de gehele dag bij de Parel van Zuilen in Utrecht zou plaats vinden, helaas maakte de gemeente Utrecht een foutje waardoor er geen trouwambtenaar meer beschikbaar was, gemeente Stichtse Vecht bood uitkomst en zo werd er officieel getrouwd op buitenplaats Goudestein in Maarssen.

Maar eerst moesten de andere papieren ontbonden worden dus een dag ervoor zijn Bob en Babs gescheiden en een dag later officiceel getrouwd, hoe bijzonder is dat??? Het werd een gave en bijzondere dag, ik begon bij de moeder van Babs waar Babs door de visagiste en kapster omgetoverd werd tot een prachtige bruid. Een vette mustang was geregeld als trouwvervoer en Bob haalde zijn Babs op, bij o.a de haarrijnse plas vond de fotoshoot plaats.

Bij Goudestein kwam het bruidspaar aan in het versierde huwelijksbootje en werd opgewacht door een klein orkest.

Tijdens en na de ceremonie speelde het orkestje ook. De ceremonie werd geleid door de officiele trouwambtenaar maar een geweldige speech werd gehouden door een heel goede vriend van het bruidspaar. Na de ceremonie mocht het hele gezelschap varen over de vecht in sloepjes. Spetteren met champagne, ballonnen en zeepbellen. we vaarden richting Breukelen en weer terug naar de parel van Zuilen waar het diner bijna op ons wachtte.

Het diner was erg goed verzorgt en ondertussen maakte de sneltekenaar Christel Schols toffe portretjes op bierviltjes. Inmiddels begon het te regenen. Na de openingsdans zijn we nog even naar buiten gegegaan voor een paar gave shots in de regen.
Het was geweldig om deze bruiloft te mogen vastleggen! Geniet mee van de bruidsfotografie Parel van Zuilen Utrecht.

bruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrecht bruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotograaf goudestein bruidsfotografie parel van zuilen utrecht bruidsfotografie parel van zuilen utrecht   bruidsfotografie parel van zuilen utrecht    bruidsfotografie parel van zuilen utrechtbruidsfotografie parel van zuilen utrecht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.