bruidsfotografie studio 19C

Bruidsfotografie Studio 19C | de bruiloft van Roos & Reinier

De bruiloft van Roos & Reinier.

18 augustus 2018 was meest populaire trouwdag van het jaar. Met een heerlijke temperatuur was het echt genieten. De bruiloft van Roos en Reinier was niet alleen prachtig er was heel veel aandacht voor lekker eten & drinken, gezelligheid en liefde. Voordat we naar Studio 19C afreizen begin ik bij het begin.

Ik start de dag bij vrienden van het bruidspaar waar Reinier zich gereed maakt. Daarna rij ik door naar het huis van Roos & Reinier, waar Roos zich gereed maakte. De kapster was nog druk bezig met haar kapsel. Roos, die een schoonheidssalon heeft, deed haar make up zelf. Bij het aantrekken van de bruidsjurk had ze wel een handje extra nodig. Roos had namelijk een megajurk uitgezocht. Moeder, schoonmoeder en vriendin hadden hun handen letterlijk vol met bruidsjurk. Dat leverde grappige momenten op. Nadat Roos haar waanzinnige jurk aan had, stond Reinier zenuwachtig op de stoep om zijn bruid op te halen. En wat vonden ze elkaar mooi! En dat waren ze ook!

In de hortus in Utrecht hebben foto’s gemaakt en Roos had enorm veel bekijks met haar jurk. Toen was het tijd om naar de trouwlocatie Studio 19C te rijden. Alle daggasten stonden al klaar bij Studio 19C om het bruidspaar te ontvangen. Er was nog even tijd voor een kop koffie met lekkers voordat iedereen buiten plaats kon nemen.

De romantische ceremonie

Vond plaats onder de bomen bij Studio 19C. Hierna was het tijd voor een toost en werd de bruidstaart aangesneden. Na een paar mooie speeches verhuisde het hele gezelschap naar de achtertuin van Studio 19C. Deze tuin heeft uitzicht op de boomgaard. Daar kon iedereen genieten van een overheerlijk bbq. Als afsluiter kon je kiezen uit verschillende smaken ijs.

De openingsdans werd gedanst en daarna heb ik het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen voor een avondshoot. Na deze avondshoot zat het er voor mij alweer op.

Ik heb zo genoten van deze toffe bruiloft van Roos en Reinier bij Studio 19C, wat een fantastisch en lief bruidspaar.

bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotograaf, studio 19C, bruidsfotografie, trouwfotografie, trouwfotograaf bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19Cbruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19Cbruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19Cbruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19Cbruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19Cbruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C bruidsfotografie studio 19C

4 thoughts on “Bruidsfotografie Studio 19C | de bruiloft van Roos & Reinier

  1. Wij raden Corrine Ponsen van Creative Fotomissies zeker aan, zij heeft ons de mooiste herinneringen geven aan onze prachtige trouwdag 18 augustus 2018. Haar vakkundige en unieke fotostijl kunnen wij terug vinden in onze luxeus fotoalbum. Zij is super lief, gezellig en mega fijn om je heen te hebben, je hebt het niet eens door dat ze in je buurt is, voelde net als een familielid aan, zonder overdrijven.

    Corrine bedankt voor alles en wij zullen je altijd aan iedereen aan bevelen. TOPPERTJE!!!!

    • Ah geweldig!!! Ik vond het te gek om bij jullie bruiloft te zijn. Ik heb zo genoten van jullie gezelligheid en warmte. Dank jullie wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.