artistieke trouwfoto

Bruidsfotografie Utrecht

Graag neem ik jullie mee in dit blog bruidsfotografie Utrecht.

Bruidsfotografie Utrecht is namelijk een verhaal welke de hele dag lopend in Utrecht plaats vindt.bruidsfotografie utrecht

Nadat ik de auto had geparkeerd, heb ik die de hele dag niet meer nodig gehad. Een bijzondere en fijne bruiloft was die van Marko en Kim. Ik start bij het toffe huis in een levendige wijk van Utrecht. Daar wordt Kim onderhanden genomen en krijgt een woeste bos krullen van haar kapster. Haar make up doet ze zelf. Als Marko Kim komt ophalen stralen de emoties eraf. Hun Familie kijkt buiten toe en begroet het bruidspaar.bruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrechtbruidsfotografie utrecht

Bruidsfotografie Utrecht, ga je mee?

Vanaf dat moment gaan we lopen via het station en centrum naar de trouwlocatie. Maar onderweg maken we foto’s. Want het vernieuwde station is een geweldige locatie om te fotograferen. Dit is bruidsfotografie Utrecht ten voete uit. We stoppen ook nog bij wat klassieke plekjes in Utrecht zoals de Mariaplaats.bruidsaar station utrechtbruidspaar utrechtbruidspaar in utrechtbruiloft utrechtbruidspaar zwart wit

Aangezien Kim geen jurk aanheeft, maar een supersexy en stoer broekpak gaan we even langs bij Covers. Daar heeft zij haar kleding namelijk gekocht. En de verkoopsters zijn laaiend enthousiast. Kim ziet er geweldig uit, maar ook Marko die zijn pak heeft laten maken en ook in die winkel even snel langs wipt.

Aangekomen bij ’t Hoogt staan vrienden en familie het bruidspaar op te wachten. ’t Hoogt is een kleine bioscoop die kort na deze bruiloft wordt gesloten. Maar wat is dit een geweldig toffe en bijzondere locatie om te trouwen!

Trouwen in een bioscoop.

Na een goed verzorgde lunch trouwen Marko en Kim in de bioscoopzaal en spreekt een goede vriendin hun toe. Na de ceremonie wacht het bruidspaar iedereen op onderaan de trap. Zij delen zelf een glaasje bubbels uit aan iedereen. Na een gezamelijke toost en een paar mooi speeches, wordt de bruidstaart aangeseneden. De middag bestaat uit gezelligheid. Ik fotografeer de trouwringen tussendoor. En ik zou geen creatieve fotomissies heten als ik geen creatief shot zou maken.

Aan het einde van de middag was het voor het bruidspaar tijd om te vertrekken. En hoe?? Nou Marko en Kim stapte heel stoer op de fiets en verlieten de trouwlocatie.  Wat een fantastisch einde van deze mooie, toffe en relaxte dag. Bruidsfotografie Utrecht, geniet jij ook mee van deze 2 tortelduifjes? En kijk ook even bij AWARDS want de ringenfoto die ik maakte op deze bruiloft won een mooie award!

bruidspaar lopend bruidspaar aan de bar trouwen in bioscoop ja woord en kus bruidstaart trouwringen artistieke trouwfoto bruidpaar fiets

 

 

10 thoughts on “Bruidsfotografie Utrecht

  1. Wat een lief verhaal Corrine! We werden er verlegen van toen we het lazen 🙂 Heel leuk en vleiend om te lezen dat jij het ook een hele mooie en bijzondere dag vond. Wij hebben namelijk zo genoten deze dag! We zijn daarom heel blij met jouw foto’s omdat we daarmee deze dag elke keer weer een beetje kunnen herbeleven!
    Merci merci!

    Kim, de bruid.

    • Ah jullie zijn ook zo’n lief stel! Jullie onwijs bedankt voor de mooie complimenten! Superveel geluk en plezier met elkaar!

  2. Wat goed dat je een award hebt gewonnen met de foto van onze ringen!!! Ik voel gewoon plaatsvervangende trots 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.