amvo volendam

Bruidsfotografie Volendam

Creatieve Fotomissies reist weer af naar Volendam voor bruidsfotografie Volendam.

Mocht ik vorig jaar mijn seizoen afsluiten in november met bruidsfotografie Volendam, dit keer ben ik er in de zomer. De zon schijnt en ik ga al vroeg op pad.

Bruidsfotografie Volendam begint bij Daniëlle thuis. Als ze bijna klaar is loop ik naar Roy zijn ouderlijk huis om daar nog net de finishing touch vast te leggen. Ondertussen is ook de bruid er klaar voor en haalt Roy haar op. We hebben een hoop te doen vandaag, allereerst gaan we naar het stadhuis van Edam voor het burgelijk huwelijk. Wat een fantastische trouwzaal heeft Edam! Na de ceremonie mag het bruidspaar duiven loslaten en maken we wat groepsfoto’s. Dan rijden we weer terug naar Volendam want bruidsfotografie Volendam gaat verder in de prachtige Sint Vincentiuskerk.

Tijdens de ceremonie in de kerk wordt er prachtig gezongen door vrienden van het bruidspaar. En het bruidspaar geniet volop. Als deze dienst erop zit gaan we naar de beide oma’s van het bruidspaar, helaas konden ze er om gezondheidsredenen niet bij zijn. Maar nu genieten ze toch een beetje mee. We hebben niet heel veel tijd voor de reportage, maar Roy en Daniëlle zijn zo blij dat ik al heel snel supertoffe beelden heb geschoten.

We rijden door naar de laatste halte voor vandaag. Bij Amvo vind de receptie, diner en feest plaats. Als de bruidstaart is aangesneden fotografeer ik daarna de prachtige trouwringen en ik eet gezellig mee met de familie. Nadat vroeg in de avond het bruidsboeket is weggegooit en gevangen begint de feestavond. Een paar hilarische speeches zijn zelfs voor mij als buitenstaander geweldig om mee te maken. Het bruidspaar neem ik nog snel even mee naar buiten voor een avondshot. Als we net weer de feestzaal binnen lopen begint het fantastische optreden van de 3JS, die maken er gelijk een dik feest van!
Bruidsfotografie Volendam, ik heb zo genoten van deze dag, de gastvrijheid, alle mooie details (n zwart, wit en goud), het plezier, de liefde en de gezelligheid.

Geniet jij ook mee van bruidsfotografie Volendam?

Bruidsfotografie volendam unieke en bijzondere bruidsfotografie volendam

bruidsfotografie Volendam 3JS bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam amvo volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotograaf Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotograaf Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotograaf Volendam bruidsfotograaf Volendam bruidsfotograaf Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam bruidsfotografie Volendam

2 thoughts on “Bruidsfotografie Volendam

  1. Tijdens het lezen van het blog beleef ik de dag weer helemaal opnieuw. Corrine heeft ervoor gezorgd dat wij een blijvende herinnering hebben van deze fantastische en bijzondere dag. En dat op een zeer spontane, ongedwongen, originele en betrokken manier. De foto’s zijn nog mooier dan ik ooit had verwacht, dank je wel Corrine! Leuk om terug te lezen hoe jij de dag hebt beleefd! Liefs Roy en Daniëlle

    • Lieve Roy en Daniëlle, jullie enorm bedankt voor het vertrouwens in mij, ik heb genoten van alle goede zorgen, van jullie liefde voor elkaar maar ook naar de familie en vrienden toe. Een bruiloft die tot in de puntjes was verzorgt. Ech fantastisch om mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *