trouwring met diamant

Bruidsfotografie Werelds aan het Strand

Bruidsfotografie Werelds aan het Strand, de bruiloft van Rex en Jascha.

Bruidsfotografie werelds aan het strand klinkt niet alleen werelds, dat is het ook! Jascha ken ik nog uit een vorig leven. Onze gezamelijke herinnering aan elkaar is tapas eten en sherry drinken in Rotterdam.bruidsfotografie werelds aan het strand bruidsfotografie werelds aan het strand Maar dit terzijde. Ik en mijn grote liefde waren lekker een maandje aan het genieten op Mauritius. Toen kreeg ik een lief berichtje van Jascha. Of ik 17 september 2016 nog vrij was om hun huwelijk te fotograferen. Dat werd dus bruidsfotografie Werelds aan het strand. Ze zou het zo leuk vinden als ik kwam. En dat was geheel wederzijds! Begin 2016 reed ik naar het waanzinnig mooie huis van Rex en Jascha in België. Na een onwijs gezellig gesprek met gin & tonic en de kennismaking met Rex was de klik er nog steeds.

Helemaal te gek toen ik hoorde dat Joanne de huwelijksplechtigheid aan elkaar zou babbelen. De lokatie was ook te gek: werelds aan het strand, jihaaah.

Bruidsfotografie werelds aan het strand zou te gek worden.

Op 17 september 2016 reed ik voor bruidsfotografie werelds aan het strand naar Ouddorp. Te vroeg kwam ik aan. Toen de visagiste bezig was bij Jascha werd ze toch wel wat zenuwachtig. Maar een wijntje hielp om wat rustiger te worden. Een flauw zonnetje deed zijn best en toen het bruidspaar er klaar voor was kon de ceremonie aan het water beginnen.trouwring met diamant bruid en bruidegom bruidsfotografie werelds aan het strand

Bruidsfotografie werelds aan het strand was een bijzondere ceremonie met bubbels. Een lach, een traan, nog een traan en nog een lach en ook een kapotte tafel. De neefjes van het bruidspaar mochten namelijk het ja-woord bezegelen met een hamer. Die tafel bleek hier niet tegen bestand, maar ach een hilarisch momentje moet kunnen niet waar?trouwen bruidsfotografie werelds aan het strand trouwen bruidsfotografie werelds aan het strand

De rest van de middag stond vooral in het teken van nog meer bubbels, overheerlijk eten, chillen, lachen, gezelligheid en genieten. Kortom een topsfeertje! De avond was druk en beregezellig. Een goed gevulde zaal bij Werelds aan het Strand met heel veel enthousiaste mensen en vooral een heel enthousiast en verliefd bruidspaar. Gelukkig zijn en genietven van het leven staat bij Rex en Jascha hoog in het vaandel. En zo hoort het!

Neem nu CONTACT met mij op voor ook een toffe bruidsreportage.

bruidsfotografie werelds aan het strand feestavond feestavond

 

8 thoughts on “Bruidsfotografie Werelds aan het Strand

 1. Prachtige foto’s, de sfeer wordt zo geweldig weergegeven. Heb de foto’s ondertussen ook in het echt mogen zien en je beleeft deze bijzondere dag opnieuw terug. Groot compliment voor de fotografe!

 2. Wat een dag, met een lach en een traan maar wel van geluk. Zoveel liefde te mooi. Top lokatie, leuke mensen, top fotograaf
  Wat een mooie weergave van deze prachtige dag kan niet beter.
  Liefs

  • Dank je wel lieve Katja! al die mooie emoties maken het voor mij als fotograaf echt supermooi om vast te leggen!.

 3. Ik heb heeeel veel bruidreportages mogen zien en zelf ook een tiental gemaakt maar die van jou overtreft alles! Respect! Prachtig….
  Ben heel benieuwd naar het boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.