silhouet bruidspaar

Bruidsfotografie wijk bij duurstede

Bruidsfotografie wijk bij duurstede, de bruiloft van Dennis en Marjon.

De titel Bruidsfotografie wijk bij duurstede klopt niet helemaal. bruidsfotografie wijk bij duurstedeOp deze bruiloft was ik namelijk ook in Hoevelaken. Bruidsfotografie wijk bij Duurstede omdat ik startte bij Dennis en Marjon in Wijk bij Duurstede. Lees dit blog over Dennis en Marjon. Een leuk, gezellig, mooi en bescheiden stel. En ze zijn vreselijk gek zijn op elkaar. Ik was enorm trots en blij toen ze mij boekte als hun bruidsfotograaf op hun grote dag.

Bruidsfotografie wijk bij Duurstede start bij Dennis.

Hij kleed zich als eerste om. bruidsfotografie wijk bij duurstede bruid en vader first lookDaarna was Marjon aan de beurt, zij werd geholpen door haar moeder en zus. Marjon had een bijzonder gave trouwjurk. Hip een tikkie vintage en stoer en hij stond haar prachtig!

Als eerste mocht de vader van Marjon naar boven komen om zijn dochter te bewonderen. Een prachtig moment, de foto spreekt voor zich toch? Inmiddels waren er meer familieleden gearriveerd en wachtte Dennis zijn Marjon op in de woonkamer. Voor de fotoshoot reden we naar de steenfabriek in Wijk bij Duurstede. steenfabriek wijk bruidsfotografie wijk bij duurstede bruidsfotografie wijk bij duurstede bruidsfotografie wijk bij duurstede bruidsfotografie wijk bij duurstede bruidsfotografie wijk bij duurstede bruidsfotografie wijk bij duurstedeOok de binnenstad van Wijk bij Duurstede met de karakteristieke straatjes hebben we niet overgeslagen. Toen was het tijd om naar Hoeve Sparrendam in Hoevelaken te rijden. Dennis en Marjon trouwden in de burcht. Een sfeervolle kapel vlak die naast de hoeve ligt. hoeve sparrendam bruidspaar trouwen trouwen bruidstaartNa de huwelijksceremonie stond in de hoeve de bruidstaart klaar. Het was tijd voor een toost en de bruidstaart aan te snijden. Niet veel later kon het buffet worden geopend door het bruidspaar.

Intiem diner.

Het diner was intiem met alleen naaste familie, daardoor onstaan mooie momentjes die dierbaar zijn.silhouet bruidspaar trouwringen openingsdans feest hoeve sparrendam De feestavond was top! Het bruidspaar opende het feest met een romantische openingsdans.
Met twee foto’s van deze bruiloft won ik een AWARDS. De zwart/wit foto die is gemaakt bij de steenfabriek kreeg ik een editors choice bij MYWED. Met de foto in het centrum van wijk bij Duurstede won ik een WEDISSON AWARD.

Heb jij ook interesse in bruidsfotografie wijk bij duurstede (of ergens anders) neem dan snel CONTACT met me op!

 

 

3 thoughts on “Bruidsfotografie wijk bij duurstede

  1. Beste Corinne,

    We zijn net je foto’s tegengekomen van de Bosscherwaarden steenfabriek. Ontzettend gaaf zeg!
    Sinds mei dit jaar zijn wij hier met ons bedrijf in productie en styling van bruiloften en evenementen, gevestigd. Daarnaast zullen we de steenfabriek en terrein gaan verhuren voor bruiloften en evenementen. Heel graag zou ik je foto’s van de fabriek gebruiken op onze site. Hiervoor kunnen we een logo van jou erbij plaatsen. Zou je hiervoor contact met me willen opnemen?

    Groetjes Marjolein Haken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.