bruidsfotografie wijnfort Jutphaas

Bruidsfotografie wijnfort Jutphaas

Bruidsfotografie wijnfort Jutphaas, dit bijzondere fort is niet zo gek van mijn woonplaats Maarssen vandaan en toch was ik niet bekend met deze toffe locatie.

Larissa en Bas vroegen aan mij of ik de bruidsfotografie wijnfort Jutphaas op hun bruiloft wilde verzorgen. Zij trouwden namelijk op dit intieme, prachtige en bijzondere fort, een wijnfort wel te verstaan.

Dit blog gaat dus over bruidsfotografie wijnfort Jutphaas. Voordat we verder gaan met bruidsfotografie wijnfort Jutphaas beginnen we de dag bij het ouderlijk huis van Larissa. In de woonkamer was de visagiste al bezig om de prachtige bruid nog mooier te maken. Bij het aantrekken van de geweldige en sexy bruidsjurk werd Larissa door haar moeder geholpen. Nadat Bas Larissa had opgehaald zijn we eerst naar kennissen gereden met de auto waar de bakfiets klaar stond. Daar begint bruidsfotografie wijnfort Jutphaas dus echt. Met de bakfiets kwam het bruidspaar bij het fort aangereden en omdat het heerlijk weer was, werd er buiten getrouwd. Larissa stond met haar vader in het zonlicht te wachten tot haar vader haar aan Bas weggaf. Wat is het toch bijzonder om buiten te trouwen. Er werd niet alleen buiten getrouwd maar ook de toost was buiten. En ook de bruidstaart werd buiten aangesneden!

Na het taart en toost momenten hebben we eerst in het fort zelf en in de wijnkelder van het fort wat toffe bruidsfoto’s gemaakt. In de wijnkelder was er tussendoor nog een wijnproeverij voor het bruidspaar en de gasten. Daarna zijn we verder gegaan met de fotoreportage buiten.

Toen we terug kwamen had de dj opgebouwd en stond de bbq al te roken. Mijn tijd zat erop en bruidsfotografie wijnfort Jutphaas was een feit.

Ik heb enorm genoten van deze intieme, ontspannen en mooie bruiloft.

Geniet jij ook weer mee van de foto’s bruidsfotografie wijnfort Jutphaas?
bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas bruidsfotografie wijnfort Jutphaas

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *