Bruidsfotografie, de fotograaf is de hele dag aanwezig op jullie bruiloft.

Niet iedere fotograaf doet aan bruidsfotografie. Sinds de komst van digitale camera’s en smartphones voelt iedereen zich een bruidsfotograaf. Maar niets is minder waar. Bruidsfotografie is een vak die je moet overlaten aan een professional. Je kunt je trouwdag niet even overdoen omdat de foto’s, die een goede vriendin zou maken, allemaal zijn mislukt. Regel het daarom in één keer goed. Met Creatieve Fotomissies weet je zeker dat je geslaagde bruidsfotografie krijgt van jullie bruiloft. Zo heb je een blijvende herinnering aan deze fantastische dag. Op die manier kijk je met veel plezier terug naar die bruidsreportage.

bruidsfotografie bruidsfotografie volendamOp jullie mooiste dag zorg ik ervoor dat ik op tijd aanwezig ben om alle mooie momenten vast te leggen. Van het voorbereiden van bruid en bruidegom tot het aansnijden van de bruidstaart. Natuurlijk ga ik met jullie mee naar een mooie locatie voor het maken van een prachtige reportage. Ik kan als jullie dat op prijs stellen meedenken over een geschikte locatie in de buurt van de plaats waar het huwelijk wordt voltrokken. Houd ook een “binnen locatie” achter de hand, voor het geval de weergoden roet in het eten willen gooien.

Bruidsfotografie de hele dag.

Tijdens de plechtigheid ben ik discreet aanwezig om alle momenten vast te leggen. Het jawoord, het wisselen van de ringen en het tekenen van de huwelijksakte bijvoorbeeld. Maar er gebeurt veel meer op een bruiloft. Jullie snijden de bruidstaart aan. Er wordt gesproken tijdens de borrel of diner. En wat dacht je van de openingsdans en een spetterend feest. Ook dat wil je toch vastgelegd hebben. Kortom bruidsfotografie de hele dag, geeft een prachtige reportage.

Van al deze momenten stel ik een mooi fotoalbum voor jullie samen. Zo blijft er een blijvende herinnering bestaan aan jullie huwelijksdag. Het is ook mogelijk om voor de ouders een mooi trouwalbum te bestellen. Dit album is dan een kleinere uitvoering van het grote album. Daarin zit dezelfde bruidsfotografie en opmaak.

Laat de mooiste momenten professioneel vastleggen.

Een bruiloft heeft gedurende de dag meerdere hoogtepunten. Veel pasgetrouwde stellen zeggen dat ze de dag in een roes hebben beleefd. Bij het terugkijken van de bruidsfotografie komen de herinneringen weer boven. Creatieve Fotomissies zorgt ervoor dat de hoogtepunten van de dag op zijn mooist worden vereeuwigd. Willen jullie professionele bruidsfotografie van jullie huwelijk? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 0346 – 707 014, of vul het contactformulier op de website in. We gaan er samen voor zorgen dat jullie trouwdag in alle opzichten de mooiste dag van jullie leven gaat worden.