Sinds de komst van digitale camera’s en smartphones voelt iedereen zich een bruidsfotograaf. Maar niets is minder waar. Bruidsfotografie blijft een vak. Bruidsfotografie is een vak die je bij voorkeur overlaat aan een professional. Je kunt je trouwdag niet even overdoen omdat de foto’s, die een goede vriendin zou maken, allemaal zijn mislukt. Regel het daarom in één keer goed. Met Creatieve Fotomissies weet je zeker dat je geslaagde bruidsfotografie krijgt van jullie bruiloft. Zo heb je een blijvende herinnering aan deze fantastische dag waar je vast en zeker nog heel vaak met veel plezier naar kijkt.

Bruidsfotografie, de fotograaf is de hele dag aanwezig op jullie huwelijk

bruidsfotografie bruidsfotografie volendamOp jullie mooiste dag zorg ik ervoor dat ik op tijd aanwezig ben om alle mooie momenten vast te leggen. Van het voorbereiden van bruid en bruidegom tot het aansnijden van de bruidstaart. Natuurlijk ga ik met jullie mee naar een mooie locatie voor het maken van een prachtige reportage. Ik kan als jullie dat op prijs stellen meedenken over een geschikte locatie in de buurt van de plaats waar het huwelijk wordt voltrokken. Houd ook een “binnen locatie” achter de hand, voor het geval de weergoden roet in het eten willen gooien.

Tijdens de plechtigheid ben ik discreet aanwezig om het jawoord, het wisselen van de ringen en het tekenen van de huwelijksakte voor jullie vast te leggen. Hiervan stel ik een mooi fotoalbum voor jullie samen zodat er een blijvende herinnering is aan jullie huwelijk. Het is ook mogelijk om voor de ouders een mooi trouwalbum te bestellen. Dit album is dan een kleinere uitvoering van het grote album, maar wel met daarin dezelfde bruidsfotografie.

Laat de mooiste momenten professioneel vastleggen

Een bruiloft heeft gedurende de dag meerdere hoogtepunten. Veel pasgetrouwde stellen zeggen dat ze de dag in een roes hebben beleefd. Bij het terugkijken van de bruidsfotografie komen de herinneringen weer boven. Creatieve Fotomissies zorgt ervoor dat de hoogtepunten van de dag op zijn mooist worden vereeuwigd. Willen jullie professionele bruidsfotografie van jullie huwelijk? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 0346 – 707 014, of vul het contactformulier op de website in. We gaan er samen voor zorgen dat jullie trouwdag in alle opzichten de mooiste dag van jullie leven gaat worden.