bruidssieraden

Bruidssieraden van DRKS

Bruidssieraden van DRKS.

Jouw bruidslook wordt op jullie trouwdag heel vaak op de foto gezet. Natuurlijk wil je er als bruid op je allermooist uitzien en je ook zo voelen! Een set prachtig passende bruidssieraden van DRKS gaat daar zeker aan bijdragen.

Alle bruidssieraden van DRKS hebben een elegante en luxe uitstraling. Die zorgt er voor dat jij als bruid kan stralen op jouw grote dag. Van minimalistische kettingen tot statement oorbellen. Maar ook van klassieke parel sieraden tot sieraden met glinsterende zirkonia’s. Voor elke bruid heeft DRKS wel een passend sieraad. De collectie bruidssieraden bestaat bijvoorbeeld uit bruidsarmbanden, bruidsoorbellen en bruidskettingen. Maar ook de mooiste haarjuwelen shop je bij DRKS. Verder zijn de sieraden verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud. Dus in welke kleur je jouw sieraden ook graag draagt, alle bruiden kunnen voor haar bruidssieraden bij DRKS terecht!

bruidssieraden

DRKS heeft verschillende sieraden ontworpen in dezelfde herkenbare stijl, zodat je helemaal zelf jouw eigen set bruidssieraden bij elkaar kunt shoppen. Vind je het toch lastig om zelf jouw bruidssieraden met elkaar te combineren? Dan is een bruidssieraden set de perfecte oplossing! Speciaal voor degene die op zoek zijn naar het totaalplaatje heeft DRKS verschillende bruidssieraden sets samengesteld. Deze sieraden zijn met heel veel zorg bij elkaar gezocht, zodat jij op jouw trouwdag verzekerd bent van perfect matchende bruidssieraden! Daarnaast zijn deze sieraden sets ook nog eens heel voordelig geprijsd. Hierdoor ben je altijd goedkoper uit met een complete set dan wanneer je alle items uit de set los zou bestellen!

Met zo’n stralende bruid naast zich, kan de bruidegom natuurlijk niet achterblijven. Voor hem heeft DRKS verschillende items ontworpen die zijn trouwpak helemaal compleet zullen maken. Je vindt alle items voor mannen terug in de DRKS for MEN collectie. Denk daarbij aan stijlvolle manchetknopen, graveerbare dasspelden of een elegante pocket watch. Deze items zijn bijvoorbeeld ook super leuk om cadeau te geven aan een toekomstige bruidegom. Dan weet je zeker dat hij er super stijlvol uit zal zien én op tijd zal komen op zijn bruiloft!

Alle sieraden en accessoires van DRKS shop je online via www.drksonline.com of bij één van de bruidswinkels die zijn aangesloten als verkooppunt. En als je je bruidsieraden mooi in beeld wilt hebben naast een prachtige bruidsreportage, neem dan contact op met Corrine Ponsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.