trouwfoto bruidspaar

Contrastrijke bruidsfotografie

Contrastrijke bruidsfotografie door Creatieve Fotomissies.

Als je mensen vraagt waar mijn fotografie in uitspringt. Dan wordt er gezegd: contrastrijke bruidsfotografie. Mooi om te horen!

contrastrijke bruidsfotografie contrastrijke bruidsfotografie

Maar wat is nou contrastrijke bruidsfotografie, is dat een stijl?

Ik denk van wel en ik zal uitleggen waarom. Contrastrijke bruidsfotografie is wel degelijk een stijl van de fotograaf. Er is niet alleen contrast te vinden in de uiteindelijke uitvoering van mijn beelden. Maar kijk ook eens naar het gehele verhaal, er zit ook contrast in de hele bruiloft. Een bruiloft is niet alleen maar glitter en glamour. Er wordt gelachen er wordt gehuild. En natuurlijk zijn er ook ontspannen momenten. Maar soms zijner ook stress momentjes.

contrastrijke bruidsfotografie

Hilarische bruidsfoto’s.

Denk bijvoorbeeld aan: moeders nog rondlopend in pyama of joggingpak. Tante met de krulspelden in het haar, bruidskinderen die knoeien of snoepen van de taart. Iemand scheurt uit zijn broek en ga zo maar door. Ook dat valt onder contrastrijke fotografie.

Naast de prachtige platen leg ik ook de hilarische en emotionele momenten vast. Ook dat hoort bij  allemaal bij een bruiloft! Zo krijg je te gekke bruidsfotografie. Afgelopen jaar heb ik weer van die prachtige momenten mogen vastleggen.

echte momenten

In de nabewerking van mijn beelden vind je ook contrast terug. Niet alleen de kleuren zijn sprankelend en intens. Juist ook mijn zwart wit beelden bevatten veel contrast. Het is een onderdeel van mijn stijl. En het is mooi om dit goed door te voeren. Op die manier zijn de reportages van mijn hand een mooi samenhangend geheel.

Ook door mijn manier van werken krijg je contrastrijke bruidsfotografie. Door het gebruik van flitsers, continulicht of bestaand licht worden kleuren intenser.

Het jaar 2017 was een topjaar, ik heb onwijs veel mooie en lieve bruidsparen mogen fotograferen. Ik ging van Amsterdam naar Hengelo en van Volendam reisde ik naar Hemert. Alle kanten van Nederland heb ik weer mogen zien. Maar in 2017 heb ik ook 2 prachtige bruiloften in België mogen fotograferen.

Ik heb zelf 2 mooie workshops gevolgt. Maar ik heb ook zelf een aantal masterclasses gegeven. Maar liefst 3 bruidsfotografen hebben een coachingstraject bij mij gevolgt.
In 2017 deed ik aan minder wedstrijden mee, maar ik mocht 10 awards op mijn naam bijschrijven.trouwfoto bruidspaar

Allemaal momenten waar ik trots op ben en zelf ook weer door ben gegroeid.

Graag wil ik iedereen laten meegenieten van een paar hoogtepunten van mijn werk, zoals ik die maak. Geniet van de slideshow!

Slideshow Creatieve Fotomissies 2017

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.