creatieve bruidsfotografie

Creatieve Bruidsfotografie

Creatieve bruidsfotografie, waar dat voor staat lees je in dit blog.

Creatieve bruidsfotografie op de bruiloft van Melvin en Ingrid.

Creatieve bruidsfotografie omdat niet alleen ik mijn creativiteit kon uiten op deze bruiloft, ook het bruidspaar in dit blog is mega creatief.

De creatieve bruidsfotografie begint al in de ochtend waar Ingrid wordt opgemaakt. Melvin en Ingrid hebben een grote villa in het bos van Gemert afgehuurd om hun bruiloft te vieren. En de ochtend begint al heerlijk relaxt, terwijl iedereen in huis bezig is met diverse taken, maakt de bruid zich nergens druk om. Daarna zoek ik Melvin op die zich gaat aankleden en loop ik daarna weer naar Ingrid die door haar zus en moeder wordt geholpen met aankleden.

De ontmoeting in de hal is prachtig!

Hier zijn de eerste emoties duidelijk zichtbaar. Doordat het weer niet echt meewerkt is er in de riante tuin een tent opgezet waarin getrouwd kan worden. En best gezellig als het regent en het hele gezelschap zit droog. Een mooie persoonlijke ceremonie is het gevolg, het bruidspaar geniet er zichtbaar van.

Na de ceremonie wordt de taart van het huis naar de tent gebracht. Het regent dus bewapend met paraplu’s en taartbewakers wordt deze klus geklaard. De taart is gemaakt door een vriendin van het bruidspaar wordt aangesneden en gegeten uiteraard.

We starten daarna met de fotoshoot. Creatieve bruidsfotografie wordt hier helemaal een feit, want als we starten in het bos is het nog droog. Het is wel donker in het bos, maar daar hou ik wel van. Als we richting de villa lopen begint het toch flink te regenen. Het bruidspaar houdt wel van creatieve bruidsfotografie dus een paraplu vinden ze niet echt nodig.

De bruid, die danseres is, trekt haar schoenen uit en danst in de regen. Ik vind het fantastisch! Hoezo creatieve bruidsfotografie? VET creatieve bruidsfotografie! Later in de middag maken we wat groepsfoto’s en de meest spetterende is de beersmash foto. Iedereen gaat uit zijn dak, zelfs oma!

Tijd voor een overheerlijk diner. Tussen de gangen door fotografeer ik de trouwringen. Trouwringen fotografen behoort ook onder creatieve bruidsfotografie, ik maak er altijd weer iets tofs van. Missie geslaagd, want deze ringfoto wint een ISPWP award (2e plaats).
Als de avondgasten binnen zijn, begint er een supertoffe openingsdans van Melvin en Ingrid. Ze genieten er beide zichtbaar van, de lol straalt er vanaf. Na deze spectaculaire openingsdans zit voor mij de creatieve bruidsfotografie er alweer op. Wat heb ik genoten!

Creatieve bruidsfotografie, genieten jullie ook mee met de foto’s hieronder?

creatieve bruidsfotografie

creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie creatieve bruidsfotografie

 

 

 

2 thoughts on “Creatieve Bruidsfotografie

 1. 1-7-2017 was een geweldige, fantastisch mooie dag! <3 en nu kunnen we heerlijk nagenieten met verhalen, de mensen die er waren (zo fijn!) en alle SUPER mooie foto's. Wat een TOPfotograaf hadden wij op onze bruiloft: Corrine Ponsen onwijs bedankt voor de betoverende foto's (zo mooi en waardevol), maar ook voor je gezellige persoonlijkheid, het 'overal voor in zijn' en hoe je de echte emoties en sfeer naar voren kan brengen op foto's.

  C: creatief
  O: origineel
  R: relaxed
  R: rustig, onopvallend tijdens het fotograferen waardoor je helemaal jezelf kan blijven
  I: inspirerend
  N: naar voren kunnen brengen op foto's hoe de dag/sfeer/emoties en de mensen waren op de dag zelf
  E: eigen stijl

  P: professioneel
  O: ongedwongen, laat mensen en de sfeer zijn zoals het is.
  N: niet-normaal mooie foto's
  S: Spontane, Sprankelende, niet-Standaard foto;s
  E: enthousiasme
  N: nogmaals superbedankt, topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *