trouwringen

De trouwring met diamanten uiteraard

De trouwring met diamanten.

Een trouwring met diamant is prachtig. De diamant is een puur een onverwoestbaar sieraad. fonkelende trouwringDe diamand staat voor kracht en schoonheid: eigenschappen die men graag aan een relatie koppelt. Het is dan ook het ideale geschenk om speciale gelegenheden te vieren. Uiteraard zal men een edelsteen kiezen met een zo hoog mogelijke waarde. Dit als teken voor de grote liefde die tot in de eeuwigheid mag duren.

Bij het kiezen van een trouwring speelt de diamanten alliance een grote rol.

Dit is een symbool van schoonheid. Maar ook van prestige en adel. Dit levert samen met diamanten van hoge kwaliteit een prachtig juweel op. De kwaliteit van de diamanten gaat gepaard met de regel van de 4C’s. Hierbij zal men de kwaliteit bepalen aan de hand van de kleur en de zuiverheid. Maar ook de slijpkwaliteit en het gewicht (of grootte). trouwring met diamantAndere criteria zijn de afmetingen (very good of excellent). De symmetrie (very good of excellent). Alsook en de polish (very good of excellent). Deze spelen ook een rol in het bepalen van de kwaliteit van een diamant.

De alliances.

Er zijn heel veel verschillende stijlen van alliances, waarvan onderstaande het meest voorkomend zijn:

– De specifieke zetting van de diamanten half op de ringband.  Dit geeft de halfgezette alliance een bijzonder mooie schittering.

– De alliance met pavézetting. Dan zullen verschillende delen erg fijne diamanten gezet worden op een klein of groot deel van de ringband.

– Wanneer de ring volledig omgeven is van diamanten. Dan spreken we van de volledig rondom rond gezette alliance.

De meest voorkomende zettingen.

– De griffenzetting zet de diamant vast door 2, 4, 6 of 8 griffen. Dit is de meest gekende zettingstechniek.

– Twee randjes zorgen dat de edelstenen op hun plaats blijven zitten. Dan spreek je over de kanaalzetting.

– Bij de illusiezetting zal de diamant helemaal blootgelegd worden. Daardoor zal de diamant meer zal schitteren.

– Getrouwde koppels grijpen vaak naar de greinenzetting. Dan zetten kleine gouden bolletjes de steen vast.

Wil je binnenkort een diamanten alliance aankopen? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van BAUNAT. Daar helpen experts in diamanten juwelen je verder met al je vragen. Kies daarom voor een trouwring met diamant. Tijdens de bruiloft zal de BRUIDSFOTOGRAAF jullie TROUWRINGEN FOTOGRAFEREN op een unieke wijze. Neem daarom CONTACT op Creatieve Fotomissies.trouwringen fotograferen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.