finley het witte huis

Finley het witte huis

Finley het witte huis een bruidsreportage om niet te vergeten.

Bruidsfotografie bij Finley het witte huis in Loosdrecht.

Finley het witte huis, is niet alleen een chique trouwlocatie, het is er ook knus en gezellig. Je kan er zowel binnen als buiten trouwen, maar vandaag wordt er binnen getrouwd en ik ben er de hele dag en avond bij!
Voordat we bij Finley het witte huis arrivereren start ik mijn dag bij Melanie, die zichzelf opmaakt. Haar moeder, zus en schoonzus zijn ook van de partij en helpen Melanie met aankleden. Een witte limo komt het gezelschap ophalen om ze naar Finley het witte huis te brengen.

Voordat we bij Finley het witte huis aankomen stapt Melanie eerst op de boot.

Dennis en de rest van het gezelschap wacht haar namelijk op bij de steiger van Finley. Hij ziet zijn bruid daar voor het eerst en wat is dat een emotioneel moment, het is zo prachtig om te zien.

Daarna lopen we naar de view office van Finley het witte huis lopen, deze ruimte is prachtig gedecoreerd, de kleur roze komt uitbundig naar voren. Ook hier wordt een traan gelaten maar ook veel gelachen. Na deze mooie ceremonie komt het bruidspaar naar buiten en wordt er een toost uitgebracht in de tuin van Finley het witte huis. Na de felicitaties maken we wat foto’s op de steiger van Finley het witte huis.

Het bruidspaar is niet zo van het poseren, dus we houden het lekker kort. Als het gezelschap na een gezellige borreluurtje de dinerzaal betreed, wacht daar een overheerlijk diner op ze. Ook de dinerzaal van Finley het witte huis is prachtig! Wederom in roze gedecoreerd. Tussen de gangen door zijn er een aantal speeches en ik fotografeer de trouwringen.

Daarna is het tijd voor een goed feest. En dat Dennis en Melanie kunnen feesten laten ze wel zien! Het dak gaat eraf, de dj en een nederlandse zanger doen hun uiterste best. De sfeer is supergoed!

Het bruidspaar neem ik nog even mee naar buiten voor een paar foto’s. Rond 1 uur is het tijd om het bruidspaar uit te zwaaien. Door een poort van sterretjes loopt het bruidspaar naar de sloep die ze wegbrengt naar hun hotel.

Wat een prachtig einde en wat een fantastisch bruiloft bij Finley het witte huis.

Geniet ook mee van deze bruidsreportage hieronder.

finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis finley het witte huis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *