finley het witte huis

Finley het witte huis

Finley het witte huis,te gekke bruidsfotografie.

Finley het witte huis is niet alleen een chique trouwlocatie. Het is er ook knus en gezellig. Je kan er zowel binnen als buiten trouwen. Dennis en Melanie trouwen binnen. Ik ben de er de hele dag en avond bij!
Voordat we bij Finley arrivereren start ik mijn dag bij Melanie in Almere. finley het witte huis finley het witte huis bruidsfotografie bruidspaarMelanie verzorgd zelf haar make up. Haar moeder, zus en schoonzus zijn ook van de partij en helpen Melanie met aankleden. Een witte limo komt het gezelschap ophalen om ze naar Finley het witte huis te brengen.

Voordat we bij Finley het witte huis aankomen stapt Melanie eerst op de boot.

Dennis en de rest van het gezelschap wachten haar namelijk op bij de steiger van Finley. Als Dennis zijn bruid ziet wordt hij wel emotioneel. Maar niet alleen Dennis wordt emotioneel. Ook de rest van de daggasten laten hun emoties de vrije loop. Het is voor mijprachtig om vast te leggen.bruidsfotografie bruidsfoto finley

Daarna lopen we naar de view van Finley, deze ruimte is prachtig gedecoreerd. De kleur roze komt uitbundig naar voren. Ook hier wordt een traan gelaten, maar ook veel gelachen. Na deze mooie ceremonie loopt het bruidspaar naar buiten. Aldaar wordt een toost uitgebracht in de tuin van Finley het witte huis. Na de felicitaties maken we een aantal foto’s op de steiger van Finley.  Het uitzicht is prachtig op de Loosdrechtse plassen.

Bruidsfotografie bij Finley.

Het bruidspaar wil geen uitgebreide fotoshoot, dus we houden het lekker kort. Als het gezelschap na een gezellig borreluurtje de dinerzaal betreed, wacht daar een overheerlijk diner op ze. Ook de dinerzaal van Finley het witte huis is prachtig! Wederom in roze gedecoreerd. Tussen de gangen door zijn er een aantal speeches die ik vast leg. En ondertussen fotografeer ik de trouwringen.bruidsfotografiebij Finley trouwringen

Daarna is het tijd voor een goed feest. En dat Dennis en Melanie kunnen feesten laten ze wel zien! Het dak gaat eraf. De dj en een nederlandse zanger doen hun uiterste best. De sfeer is werkelijk super goed!

Het bruidspaar neem ik nog heel even mee naar buiten voor een paar foto’s. Rond 1 uur is het tijd om het bruidspaar uit te zwaaien. Door een poort van sterretjes loopt het bruidspaar naar de sloep. Uitgelaten stappen ze in de sloep die ze wegbrengt naar hun hotel.finley het witte huisfinley het witte huis finley het witte huis feest feest bruidspaar feest bruidspaar

Wat een prachtig einde en wat een fantastische bruiloft bij Finley het witte huis. Ik ben niet alleen bruidsfotograaf bij Finley uiteraard. Dus neem gewoon contact met mij op als je een kennismakingsgesprek met mij wilt maken. Op deze website kan je al wat informatie over de kosten van een bruidsreportage vinden. En bekijk gerust meer voorbeelden van trouwfotografie.

feest finley het witte huisfinley het witte huis

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.