strobist workshop

Flitsworkshop

Flitsworkshop en off camera flash door een award winnende fotograaf.

Deze flitsworkshop en strobist workshop die door mij wordt gegeven is niet zomaar een workshop. Het is een workshop waarbij je echt gaat leren flitsen, zowel op als los van de camera.

off camera flash masterclass
Flitsen met lange sluitertijd.

Ik ben een award winnende bruidsfotograaf die heel graag haar kennis en enthousiasme wil delen met andere fotografen. Deze flitsworkshop of flitscursus houdt in dat ik laat zien wat je kan doen met het gebruik van je speedlights. Zowel OP als LOS van de camera. Ineens gaat er een wereld voor je open. Want het gebruik van speedlights niet eng is. Zodra je weet hoe je moet en kan flitsen zal je zien dat het leuk en zelfs verslavend is om te gaan flitsen!

Deze flitsworkshop is uniek.

strobist workshop
Backlight flitsen
off camera flash masterclass
Double exposure in combinatie met flitsen.

Uniek omdat ik het uitleg in Jip & Janneke taal. We gaan bijvoorbeeld niet moeilijk rekenen. Er zijn geen grote groepen, maximaal 4 deelnemers per dag wordt er gehanteerd. Daardoor kan ik iedere deelnemer van de flitscursus genoeg aandacht geven. In de ochtend laat ik voorbeelden zien die ik heb gemaakt in de praktijk. De nadruk ligt welk op bruidsfotografie, maar flitsen kan je overal gebruiken, dus ben je een zakelijke fotograaf dan kan je deze flitscursus ook prima volgen.

strobist workshop
Details fotograferen met flitsers.

De mogelijkheden zijn oneindig en dat wil ik heel graag laten zien. Na een korte en goed verzorgde lunch gaan we in de middag aan de slag. Daarna gaan oefenen met leuke technieken zoals haarlak of parfum. Er is de hele dag ruimte om vragen te stellen.

off camera flash masterclass off camera flash masterclass

Kijk bij het kopje OPLEIDING voor meer informatie over onze flitsworkshop. Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar info@corrinep.nl.

flitsworkshop

De trailer van de flitsworkshop:

2 thoughts on “Flitsworkshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.