fotograaf bruiloft amersfoort

Fotograaf bruiloft Amersfoort

Fotograaf bruiloft Amersfoort | Martijn en Susanne

Ik was fotograaf bruiloft Amersfoort op de ozo leuke bruiloft van Martijn en Susanne. Waarom fotograaf bruiloft Amersfoort? Ik startte mijn dag namelijk in Maarn, bij het ouderlijk huis van Susanne waar ze met hulp van haar moeder haar waanzinnig trouwjurk aan trok.

Ik noem het maar voor het gemak fotograaf bruiloft Amersfoort omdat Martijn en Susanne trouwden in het oude gemeentehuis van Amersfoort.

Maar verder verspreid deze dag zich over meerdere locaties. Zoals gezegd begon ik in Maarn. Toen Susanne was aangekleed zag haar vader haar voor het eerst als bruid. Een prachtig momentje! Daarna spoot ze nog even snel haar parfum op en wachtte tot Martijn aanbelde. Wat vonden ze elkaar mooi!
Daarna ben ik met het bruidspaar op pad gegaan naar het Henschotermeer. Wat een prachtige locatie om te fotograferen. Het licht was ook bijzonder, zon en donkere wolken wisselde zich af en het begon zelfs nog even te regenen. Daar merkte we weinig van omdat we onder de bomen konden staan. Daarna zijn we naar Amersfoort gereden (je weet wel fotograaf bruiloft amersfoort) voor de huwelijksvoltrekking. Martijn kwam naar binnen met zijn broer en Susanne kwam daarachter binnen met haar vader. De ceremonie was grappig en krachtig. Bij het naar buiten gaan werd het bruidspaar bedolven onder zeepbellen. Het hele gezelschap kon daarna door naar de feestlocatie en tevens eindbestemming. Concordia in Hoogland, een restaurant die ook grote zalen heeft, het is er chique en sfeervol ingericht.

We hebben eerst wat gedronken en daarna zijn we aan de slag gegaan met de groepsfoto’s, de onstannen stemming zat er bij iedereen goed in inmiddels! Het diner was goed verzorgd en als dessert werd de bruidsijstaart aangesneden. Die ijstaart was me toch lekker! Na een opfrismomentje was het al snel tijd voor de feestavond. Ik wilde het bruidspaar nog even mee naar buiten nemen voor een shot in de regen maar de regen was nagenoeg opgehouden, jammer. Terug naar binnen voor de openingsdans en kort daarop volgde de dans met Susanne en haar vader.
Ik was eigenlijk klaar maar inmiddels was het weer begonnen met regenen dus heb ik het bruidspaar toch nog even snel met pluu mee naar buiten genomen. Toen kon ik heel tevreden naar huis rijden.
Geniet mee van de selectie van de fotoreportage van fotograaf bruiloft Amersfoort.

Dankjewel Martijn en Susanne dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn deze dag!

fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoortfotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoortfotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort fotograaf bruiloft amersfoort

 

2 thoughts on “Fotograaf bruiloft Amersfoort

  1. Het was echt een superdag! En hoe mooi zijn de foto’s!! Corrine, je bent echt supercreatief en wat een kunstenaar om zo te spelen met licht voor de mooiste accenten op de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *