bruidsfotografie utrecht

Huize Molenaar bruidsfotografie

Huize Molenaar speelt een belangrijke rol op deze 2 daagse bruiloft van Fabrice & Jessica.

Ik ontmoette Jessica en een haar goede vriendin op de love & marriagebeurs in Utrecht. Bij het kennismakingsgesprek een paar weken later ontmoette ik ook Fabrice.

Huize Molenaar is de locatie waar Fabrice en Jessica trouwen, maar ik start bij het court hotel in Utrecht. In de hotelkamer van Jessica was het een gezellige boel, 2 vriendinnen en haar danspartner/vriend/visagist/kapper, was druk bezig om van Jessica een bruid te maken. Ik heb geleerd dat dansers geen schaamte kennen, borsten worden goed gelegd en in een string de kamer rondhuppelen is heel gewoon.

Na deze gezellige taferelen ben ik naar Fabrice en zijn vrienden gelopen die bij Karel V een kamer hadden. Ook daar was het gezellig maar een stuk meer opgeruimd.  Ondertussen arriveerden de daggasten bij huize Molenaar om Fabrice op te wachten.

Toen iedereen in de tuin zat van Huize Molenaar kwam Jessica binnen met haar vader.

Het bruidspaar ziet elkaar voor het eerst in de tuin van Huize Molenaar, wat een heerlijk moment! Een mooie ceremonie buiten in de tuin van Huize Molenaar is het gevolg.

Het bruidspaar spreekt prachtige en emotionele woorden uit naar elkaar, maar ook de 4 getuigen krijgen mooie woorden te horen van het bruidspaar. Het maakt de ceremonie enorm persoonlijk.

Eveneens in de tuin van Huize Molenaar vinden de felicitaties en een toost plaats. Het hele gezelschap kan verder borrelen in de tuin van Huize Molenaar. Het bruidspaar, ik en de goede vriendin van Jessica gaan de binnenstad van Utrecht in voor een korte fotoreportage. Als we terug komen kan er al plaats genomen worden in de dinerzaal. Na 2 speeches en het voorgerecht zit voor mij deze dag erop.

Een dag later ben ik weer in Utrecht, dit keer niet bij Huize Molenaar, maar bij de grote catacomben aan de oude gracht. Hier vind het feest plaats van Fabrice en Jessica. Als verrassing wordt het bruidspaar opgehaald bij hotel Karel V in een grote sloep. Vrienden varen het bruidspaar naar de grote catacomben. Wat een fantastische aankomst! Het bruidspaar wordt feestelijk onthaald met confetti kanonnen en begroet iedereen.

Na een klein uurtje is het dan zover, de openingsdans. En van 2 mensen die goed kunnen dansen (Jessica zelfs beroepsmatig) mag je wat verwachten toch? Nou dat hebben ze meer dan waargemaakt. In een flink tempo worden diverse dans moves perfect neergezet. Iedereen staat buiten om het bruidspaar heen want niemand wil dit missen. Het is geweldig, het is tof, het is gaaf en het bruidspaar geniet zichtbaar.
Na de openingsdans neem ik het bruidspaar nog even mee voor een korte avondshoot. Ik vond het een fantastische bruiloft om te fotograferen.

huize molenaar huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie huize molenaar bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht bruidsfotografie utrecht

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *