Huwelijks-cadeau

Een live schilderij van je bruiloft

Ben je op zoek naar een manier om jouw bruiloft nét even iets onverwachts mee te geven? Of wil je jullie mooiste dag op een originele manier vastleggen, naast de bruiloftsfoto’s? Of ben je zelf helemaal geen aanstaande bruid of bruidegom, maar wil je het stel graag een uniek en persoonlijk cadeau kunnen overhandigen? In al die gevallen vind je het perfecte geschenk op huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke geschilderd wordt.

Een extra attractie tijdens het feest

Een live geschilderd bruiloftsschilderij is niet alleen een schitterend en duurzaam cadeau, het vormt gedurende de dag ook een interessante extra attractie voor de gasten. Niets is leuker dan te zien hoe de scène langzaam onder de penselen van de kunstenaar tevoorschijn komt! Bovendien wordt het eindresultaat nog tijdens de bruiloft gepresenteerd door de schilder zelf. De onthulling van het doek zal zeker een moment zijn dat vele gasten zich nog lang zullen herinneren!

Een kunstenaar met jouw stijl

Natuurlijk is het wel van belang dat jouw persoonlijke huwelijksschilderij helemaal aan jouw smaak en stijl voldoet. Je wilt het immers met een voldaan gevoel een ereplekje aan de muur kunnen geven. Om die reden kun je op huwelijks-cadeau.nl ook zelf een kunstenaar kiezen. Zo weet je zeker dat je een goed gevoel hebt bij het eindresultaat!

Interesse?

Lijkt zo’n prachtig huwelijksschilderij je wel iets?

Kijk dan snel op huwelijks-cadeau.nl voor alle praktische informatie. Hier kun je ook onze kunstenaarsprofielen bekijken, eventuele vragen stellen, en natuurlijk je bestelling plaatsen!

huwelijks cadeau huwelijks cadeau huwelijks cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *