bruidsfoto

Huwelijksfotografie 2018

Huwelijksfotografie van Creatieve Fotomissies is kenmerkend omdat ik emoties, momenten en details tijdens de bruiloft op mijn wijze vast leg. Huwelijksfotografie zoals ik die maak kan je herkennen aan veel dingen. Bijvoorbeeld dat ik hou van chaos in trouwfoto’s, maar er zijn ook zeker foto’s te vinden die rust bevatten. Een stukje humor mag niet ontbreken, maar ook artistieke trouwfoto’s maak ik heel graag.

Artistieke huwelijksfotografie, wat is dat dan hoor ik je denken.

Voor mij is artistieke huwelijksfotografie een foto waarin ik lekker buiten de lijntjes kleur. Een foto waarvan je gelijk denkt: WAUW hoe is die dan toch gemaakt?? Er zit vaak contrast in een mooi moment en een fijne compositie.

Maar huwelijksfotografie van Creatieve Fotomissies is meer. Ik vind het ook zeker belangrijk om de omgeving erbij te betrekken. In mijn werk vind je ook toffe beelden van de trouwringen, maar ook details die ik gedurende de bruiloft vind worden gefotografeerd.

Huwelijksfotografie van Creatieve Fotomissies bevat de handtekening van fotograaf Corrine Ponsen, ikzelf dus.

En zo was 2018 weer een prachtig jaar. Ik heb weer fantastische bruiloften mogen fotograferen. Enorm veel verschillende bruiloften waardoor je je elke keer weer kan uitdagen. Zo heb ik op een boten en in kastelen gefotografeerd.  Je blijft altijd leren en je blijft experimenteren. In 2018 heb ik wat minder blogs geschreven en heb ik minder meegedaan aan wedstrijden. Met nog maar 2 wedstrijden waaraan ik meedeed in 2018 heb ik toch in totaal 14 awards mogen binnen slepen! Een overzicht van alle awards vind je hier.
In 2019 staan er al weer mooie bruiloften te wachten die ik mag fotograferen. Gelukkig maar want bruiloften fotograferen is supervet om te doen!

Ik heb een mooi overzicht van een aantal highlights van 2018 voor je klaar staan. Hopelijk kan je meegenieten van al die toffe bruiloften die ik heb mogen vast leggen in 2018.

 trouwfoto bruidsfoto bruidsfotograaf trouwringen bruidsfoto huwelijksfotograaf bruidsfotograaf, bruidsfotograaf, huwelijksfotografie, artistieke bruidsfoto, creatieve fotomissies, creatieve bruidsfoto bruidsfotograaf, huwelijksfotografie, artistieke bruidsfoto, creatieve fotomissies, creatieve bruidsfoto bruidsfotograaf, huwelijksfotografie, artistieke bruidsfoto, creatieve fotomissies, creatieve bruidsfoto

2 thoughts on “Huwelijksfotografie 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.