kasteel sterkenburg bruidsfotografie

Kasteel Sterkenburg bruidsfotografie

Kasteel Sterkenburg is een mysterieus kasteel waar ik graag kom om een bruiloft te fotograferen.

Dit keer was ik bij Kasteel Sterkenburg voor de bruiloft van Roland & Martine, die ik in 2016 ontmoette op de Love & Marriagebeurs.

Kasteel Sterkenburg is een bijzonder kasteel, vol met toffe oudheden en curiosa, diverse ruimtes en je kan er zelfs slapen. Ik begon deze dag bij Martine die zich in de bruidssuite gereed maakte. Kasteel Sterkenburg heeft lichte kamers met prachtig licht. Als fotograaf kan je bij Kasteel Sterkenburg je hart ophalen. Nadat het bruidspaar elkaar voor het eerst zag zijn we buiten aan de slag gegaan met de fotoreportage.

De ceremonie was binnen gepland, een prachtige en warme zaal die dit keer weer heel anders was ingericht als de laatste keer dat ik hier was. Een knusse en gezellige ceremonie werd geleid door een grappige Babs. Na de felicitaties was er in de middag een relax moment. We hebben een aantal groepsfoto’s gemaakt, maar verder was het vooral een gezellig samenzijn en borrelen met elkaar. En dat dan het orkest, waar Martine deel van uit maakt, kwam optreden was een aangename verrassing.

Uiteindelijk bleef er een klein groepje over die in het kasteel in de dinerkamer van een overheerlijk diner konden genieten. Ik bleef in de buurt en at tussendoor zodat ik de trouwringen ergens in Kasteel Sterkenburg kon fotograferen. Missie trouwringen geslaagd en na het diner was het buiten nog zalig, dus nam ik het bruidspaar even mee om het prachtige gouden licht te pakken. De bijzondere bruidstaart werd aangesneden en buiten op het terras kon iedereen nog even genieten van de laatste zonnestralen en stukje taart. Er werd live muziek gespeelt en later op de avond kon iedereen meedoen met een toffe dansinstructie terwijl de deur naar het terras open bleef.

Het was een enorm gezellige en vooral ontspannen en relaxte dag bij Kasteel Sterkenburg. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand niet heeft genoten.

Roland en Martine dank je wel dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn bij Kasteel Sterkenburg.

Genieten jullie allemaal mee met de bruidsfotografie op Kasteel Sterkenburg?

kasteel sterkenburg (2) kasteel sterkenburg (3) kasteel sterkenburg (4) kasteel sterkenburg (5) kasteel sterkenburg (6) kasteel sterkenburg (7) kasteel sterkenburg (8) kasteel sterkenburg (9)

bruidsfotografie kasteel sterkenburg kasteel sterkenburg (10) kasteel sterkenburg (11) kasteel sterkenburg (12) kasteel sterkenburg (13) kasteel sterkenburg bruidsfotografie kasteel sterkenburg (15)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *