bruidegommen in de auto

Mannen bruiloft van Bas en Michael

Bruiloft bij kasteel Duurstede.

Een mannen bruiloft, hoor ik je denken? Nou op deze bruiloft komen ook vrouwen in voor hoor, wees gerust. Dit gaat over de bruiloft van Bas en Michael, 2 mannen die met elkaar trouwen.

Een mannen bruiloft dus.

Dit te gekke stel ontmoette ik drie kwart jaar eerder op een andere bruiloft. Heel even heb ik daar met ze gesproken, dus toen ze contact met mij op namen voor een intakegesprek was ik zeer aangenaam verrast. Ik wist helemaal niet dat ze trouwplannen hadden.
Vanuit Vriezeveen kwamen ze naar Maarssen gereden en we hadden een enorme klik met elkaar. Het ging over natuur, planten, dieren, trouwen, lekker eten en reizen. Kommaardoor met deze bruiloft dacht ik. En zo geschiedde.

Bruiloft bij kasteel Duurstede.

Op 22 juli was het zover, de mannen bruiloft bij Kasteel Duurstede van Bas en Michael. In hun oldtimer kwamen ze aangereden, terwijl ze werden opgewacht door hun daggasten. oldtimer bruidegomhomohuwelijkNadat iedereen plaats had genomen in de vierkant toren van het kasteel kon de ceremonie beginnen. En die ceremonie was mooi, vooral de geloften die ze uitspraken naar elkaar toe. Emotionele en hilarische momenten leverde dat op.mannen bruiloftceremonie kasteel mannen bruiloft

Daarna liepen ze een rondje om de toren om zich bij hun gasten te voegen, het was heerlijk weer en de Moët & Chandon smaakte goed. Buiten werd ook de bruidstaart aangesneden en Bas stopte snel een hap taart in zijn eigen mond, in plaats van Michael te voeren.champagne mannen bruiloft bruidstaart mannen bruiloft bruidstaartDe trend was gezet zeg maar, de fotoshoot hebben we rondom het kasteel gedaan. Als je een rondje om het kasteel loopt kom je prachtige stukken groen tegen en heb je mooie uitzichten op het kasteel. Dit knotsgekke bruidspaar maakte ook hier een feestje van, wat hebben we gelachen.bruidegommen in de auto blije bruidegommen bruidspaar kasteel duursted trouwringen

Diner.

Het diner vond plaats bovenin de ronde toren. Een knusse ruimte met mooi licht.proost kasteel duurstede eten

Feestavond.

De feestavond was ook in de ronde toren maar dan weer een stukje lager. Bas en Michael hadden een fantastische openingsdans ingestudeerd. Een compilatie van verschillende dansjes met verschillende soorten muziek, heerlijk om naar te kijken! De feestavond brak ook direct na de openingsdans los. Ik was er tot het einde bij en de momenten werden steeds lolliger en losser. Wie zegt dat de foto’s na 22 uur niet meer geweldig zijn heeft het echt mis, juist dan krijg je die vette ongedwongen platen.openingsdans mannen bruiloft kasteelheer homohuwelijk

Spuiten maar.

Ergens halverwege de avond heb ik de 2 mannen nog even mee naar buiten genomen. Daar trokken ze 2 flessen bubbels open om die vervolgens leeg te spuiten.mannen bruiloft En toen ergens het feest rond 1 uur was afgelopen kwam iedereen naar buiten. mannen bruiloft kasteelduurstede mannen bruiloft homo gay wedding mannen bruiloft kasteel duurstede mannen bruiloft kasteel duurstede bruidegommen feest trouwenDaar op de brug voor het kasteel stak iedereen zijn sterretjes aan en vertrok het bruidspaar door die magisch fonkelende sterretjespoort naar het hotel.sterretjes bruidspaar

Ik heb zo onwijs genoten van dit bruidspaar met al die fantastische gasten. Wat een energie, wat een gezelligheid, wat een feest, wat een toffe mannen bruiloft.

 

 

 

4 thoughts on “Mannen bruiloft van Bas en Michael

 1. Haha wat gaaf dit!
  Enorm bedankt voor alles.
  We hebben een geweldige dag gehad en dankzij jou hebben we fantastische foto’s en een grandioos fotoalbum. We beleven de dag telkens weer een beetje opnieuw wanneer we het fotoalbum doorbladeren.
  We raden Corrine aan iedereen aan!
  Groeten Bas en Michael

  • De sfeer en gezelligheid was alleen al top op deze dag. Maar jullie zijn beide ook zulke toffe mensen, 1000x dank dat ik jullie bruidfotograaf mocht zijn.

 2. In één woord. G E W E L D I G !

  Deze dag had niemand anders mooier vast kunnen leggen dan jij!
  Vrijdag het album doorgebladerd, beleef het feest zo weer opnieuw.
  Aan de foto’s zie je gewoon wat voor een dag dit was. Het was Grandioos.

  En mede dankzij jou!

  Echt een topfotografe.

  Zeker een aanrader!!

  Groetjes Richelle ( ceremoniemeester)

  • Wauw wat een fantastische woorden. Mede dankzij jouw goede zorgen en onwijze enthousiasme werd het ook een te gekke dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.