bruidsfotoaward

Master Awards Corrine Ponsen

Master Awards voor bruidsfotograaf Corrine Ponsen.

Master Awards voor Corrine Ponsen. In 2015/16 won ik 4 master awards.

awards bruidsfotograaf
2015 master award

Het Master Event van Masters of Dutch Wedding Photography in Amsterdam was ten eerste een dag vol boeiende sprekers. Maar uiteraard ook een gezellig weerzien met leuke en gezellige collega bruidsfotografen. En dat onder het genot van een hapje en een drankje. Wat wil je nog meer.

awards bruidsfotograaf
2015 master award

Later op de avond zou ook de doorslaggevende ronde van de Master Awards bekend gemaakt worden.

Wie staat er in de top 10 en wie niet? Een paar interessante sponsors van het event waren ook aanwezig zoals BBP Light en Dutch Ink. Dutch Ink had een mooi album klaarliggen met een aantal award winnende foto’s. Gaaf om  te zien dat 1 van mijn foto’s in dit album zijn opgenomen. BBP Light had een heel scala aan continu licht bij zich. Absoluut erg interessant voor de bruidsfotograaf.

awards bruidsfotograaf
2015 master award

Kortom een mooie dag vol sprekers, fotokritieksessies en netwerken. Na het buffet werden de bruidsfoto’s die de laatste ronde een award hadden getoont op een groot scherm. Best wel een spannend moment. ! Al snel zag ik een foto van mij voorbij komen. Wauw wat gaaf! Daarna werden de bruidsfotografen op het podium geroepen die in de top van de beste bruidsfotografen van Nederland staan.

In totaal heb ik in seizoen 2015/2016 maar liefst vier awards bij de Masters gewonnen. Daardoor ben ik met die vier awards in de top 10 belandt. De awards zelf gaven al een goed gevoel, maar in de top 10 staan was nog mooier!

awards bruidsfotograaf
2015 master award

Op de dansvloer.

Alle investeringen in workshops, hard werken, coaching en de beste fotoapparatuur heeft zijn vruchten afgeworpen. Dit zijn echt enorme mooie kersen op de taart. Uiteraard ben ik super trots en super blij met deze titel.

Je zal begrijpen dat we na de uitreiking nog een klein dansje op de dansvloer hebben gedaan.

master awards
Op het podium bij de Master Awards.
master awards
Uitreiking van de Master Awards,
bruidsfotoaward
Master Awards Creatieve Fotomissies

Mijn Master Awards kan je uiteraard ook vinden op de website van Masters of Dutch Wedding Photography. Maar ik heb in de loop van de jaren meerdere AWARDS gewonnen waar ik super trots op ben.

Wil jij een bruidsreportage van Creatieve Fotomissies? Neem dan snel CONTACT met me op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.