Opleiding bruidsfotograaf.

Een opleiding bruidsfotograaf is er eigenlijk niet, maar je kan wel curssen volgen die mooi aansluiten op wat jij wilt of zoekt. Op deze pagina vind je informatie over cursussen voor de bruidsfotograaf, maar ook coaching en reisfotografie voor de hobby of professionele fotograaf.

Wist je dat een flinke subsidie kan krijgen als je een workshop of coachingstraject bij me gaat volgen? Je vind op de website van PPO alle informatie daarover.
Als je een workshop bij mij hebt gevolgd dan krijg je een bewijs van deelname.

******************************************************************************************************************************************************

Training flitsen voor de bruidsfotograaf.

Flitsen is voor veel (bruids)fotografen toch een lastig dingetje. Graag leg ik je uit hoe je die flitser kan toepassen. Wanneer en waarom zou je de flitser gebruiken als je met de moderne camera’s je iso flink kan opschroeven? Nou er zijn reden genoeg. O.a. scherpte en ruis is waarom ik al snel naar een flitser grijp. En dat je met handmatig flitsen pas echt de flitser zal begrijpen zal je snel achter komen!

opleiding bruidsfotograaf
Aan de hand van voorbeelden die ik heb gemaakt in de praktijk, leg ik uit wat ik heb gedaan, waarom en hoe. Verder leg ik uit hoe je de flitser handmatig kan instellen. Na de lunch gaan we oefenen.

flitsen bruidsfotograaf huwelijksbootje

 

Je kan de flitser op je camera zetten maar ik leg ook graag uit hoe je de flitser los van de camera kan gebruiken. Bij off camera flash zijn de mogelijkheden namelijk veel uitgebreider en toffer!

Investering 170,00 euro per persoon exclusief btw.
Wil je liever privéles dan is de investering 200,00 euro per persoon exclusief btw.

De cursus wordt gegeven in Maarssen, maar ik kan ook naar jou/jullie toekomen, dan worden er wel reiskosten gerekend.

Stuur me een berichtje dan plannen we samen een datum naar corrineponsen@gmail.com.

*************************************************************************************************************************************************

Cursus Reisfotografie.

Deze cursus reisfotografie geeft je reisfotografie een boost! Ik vertel je hoe ik op onze reizen fotografeer en ik geef je heel veel tips.
Wat komt er zoals aan bod: locals fotograferen, macro, wildlife, landschap,- en zonsondergang, melkweg fotograferen, lenzekeuze.

Wil jij ook je reisfotografie naar een hoger level tillen? Geef je dan nu op!

Locatie: Fazantenkamp 917, 3607 EG Maarssen

Deze cursus wordt op verzoek gegeven vanaf 2 personen. Mail of bel me voor de mogelijkheden.

Investering: 65,00 euro per persoon exclusief btw.

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar corrineponsen@gmail.com met daarin je naam en adresgegevens voor de factuur.

Cursus reisfotografie

******************************************************************************************************************************************************

Cursus Creatieve Bruidsfotografie.

Dit is niet zomaar een cursus bruidsfotografie, nee deze cursus gaat over creatieve bruidsfotografie. Hoe onderscheid je je als bruidsfotograaf en hoe maak je nou creatieve trouwfoto’s, zijn vast vragen die bij je opkomen.
Ik ga je dat uitleggen aan de hand van beelden die ik als bruidsfotograaf in de praktijk heb gemaakt. Ik geef je niet alleen een uitleg over hoe mijn beelden tot stand zijn gekomen, maar ik leg je ook uit hoe ze zijn gemaakt. Uiteraard geef ik tips en zal ik een paar geheimen verklappen.

De tijden zijn van 10.00 uur tot 12.30 uur.
Deze cursus wordt gegeven op verzoek en zelfs voor 1 of 2 personen. Mail naar info@corrinep.nl voor meer informatie.

Investering 170,00 euro per persoon exclusief btw.

cursus creatieve bruidsfotografie

******************************************************************************************************************************************************

Bruidsfotograaf coaching.

Bruidsfotograaf coaching, door en voor de bruidsfotograaf. Je wilt als bruidsfotograaf verder komen en meer leren. Coaching door Creatieve Fotomissies is dan wellicht wel wat voor jou!
Zelf heb ik jarenlang ervaring als bruidsfotograaf en ook ervaring in het coachen van andere fotografen. Het lijkt me super leuk om jou verder te helpen.
Stel jezelf eens de volgende vragen: wat zijn je doelen, wat zijn je knelpunten en wat vind je juist geweldig om te doen in je werk als bruidsfotograaf?
Met o.a. deze vragen gaan we aan de slag.

  • In 2 dagdelen van maximaal 4 uur gaan we aan de slag. Vooraf stuur je mij 50 tot 75 beelden toe die je hebt geschoten op een bruiloft. Ik ontvang van jou de raw bestanden maar ook jouw bewerkte jpg’s. Die beelden nemen we door en bespreken we. Wat had je beter of anders kunnen doen tijdens het fotograferen. Maar ook wat beter of anders in de nabewerking.
  • Na de eerstvolgende bruiloft die je hebt gefotografeerd maken we weer een afspraak. Je stuurt me dan vooraf ongeveer 30 beelden toe in raw en bewerkte jpg’s. Deze beelden nemen we ook weer door.
  • Tussendoor is er genoeg ruimte voor vragen.

Totale investering is 395,00 exclusief btw.

Aanmelden doe je door een mail te sturen onder vermelding van coaching bruidsfotograaf.
De coaching wordt gegeven in Maarssen en online.

 

******************************************************************************************************************************************************

bruidsfotograaf