strobist workshop

Strobist Workshop

Strobist Workshop door 2 award winnende fotografen.

De strobist workshop die door mij en Lianne Dekker wordt gegeven is niet zomaar een strobist workshop. Het is een masterclass, want we gaan een stapje verder.

off camera flash masterclass
Flitsen met lange sluitertijd.

Wij zijn 2 award winnende fotografen die heel graag hun kennis en enthousiasme willen delen. Deze masterclass off camera flash houdt in dat we laten zien wat je kan doen met het gebruik van je speedlights. Maar de speedlights gebruik je wel los van je camera. Op deze manier gaat er ineens een wereld voor je open. Wij leren je dat het gebruik van speedlights niet eng is. Zodra je weet hoe je moet en kan flitsen zal je zien dat het leuk en zelfs verslavend is om te gaan flitsen!

De strobist workshop zoals wij hem geven is uniek.

strobist workshop
Backlight flitsen
off camera flash masterclass
Double exposure in combinatie met flitsen.

Allereerst uniek omdat we met zijn 2-en les geven. We hebben geen grote groepen, maximaal 8 deelnemers per dag hanteren we. Daardoor kunnen we iedere deelnemer van de strobist workshop genoeg aandacht geven. In de ochtend laten we voorbeelden zien die we beide hebben gemaakt in de praktijk. Bij mij ligt de nadruk meer op bruidsfotografie en bij Lianne ligt de nadruk meer op zakelijke en studio fotografie. Maar er is meer want de strobist technieken kan je ook gebruiken bij groepen of natuurfotografie.

strobist workshop
Details fotograferen met flitsers.

De mogelijkheden zijn oneindig en dat willen we laten zien in deze strobist workshop. Na een korte en goed verzorgde lunch gaan we in de middag zelf aan de slag. We laten bijvoorbeeld de deelnemers kiezen wat ze willen leren. We oefenen met leuke technieken zoals spray, water, poeder enz. Ook leren we je hoe je meerdere flitsers kan gebruiken en hoe je een saaie situatie of locatie om kan toveren met kleurgels en leuke effecten tot iets heel bijzonders. Er is de hele dag ruimte om vragen te stellen.

off camera flash masterclass off camera flash masterclass off camera flash masterclass

We hebben een aantal data vastgezet voor dit jaar waarvoor je je kan opgeven. Zit er geen geschikte datum voor je bij? Laat het ons weten dan kijken we of we een geschikte datum kunnen vinden.

Kijk bij het kopje COACHING  voor meer informatie over onze strobist workshop. Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar info@corrinep.nl.

strobist workshop

Hieronder wat foto’s met technieken die op onze workshop aan de orde komen en vergeet niet onderaan dit bericht de trailer te bekijken van onze strobist workshop.

 

 

 

2 thoughts on “Strobist Workshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.