bruidspaar sterretjes

Trouwen huize Franckendael

Trouwen huize Franckendael in Amsterdam.

Marthe en Jeff deden dat, trouwen huize Franckendael en hoe! Wat een supertoffe bruiloft was dit zeg. En wat een geweldig leuk bruidspaar zijn Marthe en Jeff. Even vooropgesteld dat alle bruidsparen die ik fotografeern super leuk en geweldig zijn! Maar een tikje jaloers ben ik wel op Marthe en Jeff. Later in dit blog kom je erachter waarom.bruidegom en vader amsterdam bruidegom

Mijn dag start ik eerst bij het huis van de vriend van Jeff. Daar kleedt hij zich namelijk om. Als hij zover is gaan we eerst met 2 vrienden en zijn vader naar de bloemist. Aldaar kiest Jeff bloemen uit voor het bruidsboeket. Hoe relaxed is dat! Gewoon op de ochtend van de bruiloft je boeket laten samen stellen.bruidegom amsterdam boeket Nadat ik dat had gefotografeerd, ben ik doorgereden naar het appartement van het bruidspaar.

De bruid.

Daar zat namelijk Marthe op een stoel en werd ze opgemaakt door de visagiste. Toen ik binnen kwam was haar haar eerst aan de beurt. bruid visagie bruid visagie visagie bruid bruid make up aankleden bruidAls dan ook Marthe is omgetoverd tot een geweldig mooie bruid is het wachten tot Jeff zijn Marthe komt op halen. Dat doet hij op een rode fiets. Fietsen hoort wel een beetje bij Amsterdam toch?bruidegom fiets

Amsterdam centrum.

In het centrum van Amsterdam maken we foto’s. Met de auto stoppen we bij een aantal authentieke plekjes in het centrum. trouwen huize franckendael amsterdam trouwen huize franckendael amsterdam trouwen huize franckendael magere brug amsterdam magere brug amsterdam bruidspaar amsterdam bruidspaar amsterdamDan moeten we ons nog wel haasten om een beetje op tijd bij huize Franckendael aan te komen.

Ceremonie bij Huize Franckendael.

En geheel in stijl komt het bruidspaar ook hier aan op de fiets. De bruidegom fietst en de bruid zit gewoon op de bagagedrager. De ceremonie kan beginnen! En die is mooi, de babs is een oude bekend van me, dus dat is een leuk weerzien. Het bruidspaar heeft een paar mooie woorden voor elkaar. Prachtig om de emoties te zien bij ze.trouwen huize franckendael bruiloft bruiloft huize franckendael Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Die staat prachtig in het midden van de ruimte en prachtig in het zonlicht.toost bruidstaart trouwen huize franckendael Dan volgen er een paar leuke speeches en spellen. Niet alleen het bruidspaar geniet maar ook de gasten. Bij het diner maak ik nog een paar sfeerbeelden en dan is het tijd voor een feestje.

Feestavond.

Het bruidspaar opent het feest door een supertoffe dans. Daarna worden er meer mensen de dansvloer op getrokken. openingsdans openingsdansEn ook tijdens de feestavond wordt het bruidsboeket weg gegooit. Dit soort momenten zijn echt geweldig om vast te leggen. Het plezier straalt overal vanaf.trouwen huize franckendaeltrouwen huize franckendael bruidspaar sterretjes trouwen huize franckendael Ik neem dan afscheid van het bruidspaar.

Huwelijksreis.

Zij vertrekken een paar dagen later op huwelijksreis. En wat voor huwelijksreis!!! Ze gaan 16 maanden op reis. Wat een luxe en wat geweldig is dat! Ik volg ze op instagram, ze maken geweldige dingen mee. En daarom ben ik wel een tikje jaloers op ze.

Maar wat vond ik het tof om hun bruiloft vast te leggen.

Trouwen Huize Franckendael, deze bruiloft was te gek! Als jij nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf, neem dan nu snel contact met mij op!

2 thoughts on “Trouwen huize Franckendael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.