trouwen in de domkerk

Trouwen in de Domkerk

Trouwen in de Domkerk in Utrecht.

Trouwen in de Domkerk dat deden S & I. Op vrijdag de 13e september was het zover. Een hele toffe bruiloft in Utrecht. Ik startte mijn dag bij Karel V waar Debbie van de beautiful bride company al druk bezig was met het bruidskapsel. Later begon Debbie ook aan de visagie. Wat werd ze een bijzonder knappe bruid. visagie bruid haarlak bruid Het bruidskapsel, de make up en de jurk stonden haar zo onwijs goed. Verbluffend mooi deze bruid. bruid aankleden aankleden bruid parfum bruidOndertussen stond de bruidegom en familie al buiten te wachten op de bruid. De bruid was wat zenuwachtig, maar wat een mooi moment toen het bruidspaar elkaar voor het eerst zagen. Zo mooi!

Fotoreportage in de Hortus Utrecht.

Daarna kon ik met het bruidspaar op pad. Door de oude straten van Utrecht zijn we naar de oude Hortus gelopen voor de fotoshoot. bruidsoaar utrecht bruidspaar hortus utrechtNiet alleen onderweg maar ook in de Hortus hadden ze veel bekijks. En sja dat is niet zo gek, een prachtige bruid met een stoere bruidgom in een onwijs tof en hip pak. Na de fotoshoot zijn we weer teruggelopen door Utrecht.hortus utrecht trouwen utrecht bruidspaar bruidspaar in utrechtDit keer richting de Kookmeesters. Daar stond de bruidstaart al klaar. Die werd aangesneden onder het toeziend oog van hun zoontje en familie en vrienden. Een toost volgde met een mooie speech en daarna was het tijd voor een borrel met hapjes. Na een heerlijke maaltijd liep het hele gezelschap naar de Domkerk. Vroeg in de avond werd daar namelijk getrouwd.

Trouwen in de Domkerk heeft iets heel speciaals.

Deze kerk is echt indrukwekkend! En ja de ceremonie in de Domkerk was echt prachtig!trouwen in de domkerk domkerk huwelijk trouwen in de domkerk bruidspaar domkerkNa de ceremonie hebben we nog een kleine fotoshoot gedaan in het pandhof naast de kerk. pandhof utrecht bruidspaar bruidspaar utrecht pandhof domkerk trouwen Ondertussen stonden alle vrienden en familie die in de kerk aanwezig waren klaar om het bruidspaar de ontvangen. Het bruidspaar liep door een haag van honderden sterretjes heen. Een uitgelaten bruidspaar genoot van alle aandacht. domkerk sterretjes trouwen trouwen in de domkerkDaarna liepen we allemaal weer terug naar de kookmeesters voor een tof feestje. De dj stond al klaar en het bruidspaar opende het feest. bruidspaar openingsdansLater op de avond werd het bruidsboeket nog weggegooit wat nog hilarische platen opleverde. En daarna kon ik dik tevreden en met een grote lach op mijn gezicht naar huis toe. Wat een heerlijke bruiloft met alleen maar mooie en gezellige mensen, echt heerlijk!bruidsboeket gooien gooien van bruidsboeket

Mocht jij nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf neem dan snel CONTACT met mij op. Mocht je nog niet overtuigd zijn kijk dan snel op het portfolio TROUWEN voor meer inspiratie.

2 thoughts on “Trouwen in de Domkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.