trouwen kasteel meerwijk

Trouwen Kasteel Meerwijk

Trouwen bij Kasteel Meerwijk heeft heel veel voordelen.

Je kan er niet alleen de hele bruiloft vieren, maar je kan er ook slapen! Deze prachtige en sprookjesachtige setting waren het decor van de bruiloft van Gerard en Ankie.
Vanwege corona was de bruiloft van mei naar juli verplaatst.

Maar trouwen kasteel Meerwijk dat deden zij!

De dag begon met de visagie en het bruidskapsel van Ankie. Dat vond plaats in de bruidssuite. trouwen kasteel meerwijkGerard deed de finishing touch van zijn kleding bij de verzameling whiskey. Een prachtige houten kast met glazen en whisky was zijn decor. Leuk en toepasselijk omdat het bruidspaar graag een lekker whiskey drinkt.bruidegom

Na de first look hebben we eerst wat foto’s gemaakt van het bruidspaar op het landgoed. first look trouwen kasteel meerwijktrouwen kasteel meerwijk bruidsoaar ford mustangHier zijn genoeg toffe plekjes te vinden. De ceremonie vond binnen plaats, iedereen was ingedeeld zodat er een veilige afstand tussen de koppels en gezinnen was. De kale babs maakte er een gezellige en komische ceremonie van. trouwen kasteel meerwijk bruiloft meerwijk coronaproof trouwen trouwen kasteel meerwijkNa de ceremonie werd de taart aangesneden. Het was prachtig weer dus de borrel met hapjes vond buiten plaats.

BBQ bij Meerwijk.

De bqq was uitstekend verzorgt. Alle gangen werden uit geserveerd en de gerechten waren zeer smakelijk. Het buffet met dessert, bonbons en taart was enorm uitgebreid, maar de meeste mensen zaten al vol van de overheerlijke bbq. Maar toch werd er wel genoten van al dat zoets. In de avond kwamen er nog wat avondgasten bij. De deuren bleven open en het bruidspaar opende het feest met een openingsdans. openingsdansMooi om te zien! Wat later op de avond nam ik het bruidspaar nog even mee voor een paar artistieke trouwfoto’s. trouwen kasteel meerwijkNa een onwijs leuk en gezellig feest namen een aantal daggasten een sterretje mee naar buiten en kon het bruidspaar de locatie verlaten onder een sproojesachtige sterretjespoort.sterretjes bruidspaar kasteel meerwijk

Deze bruiloft was niet alleen gezellig en sociaal maar vooral ook heel erg mooi. Mooie mensen,  mooie locatie, mooie omgeving, mooi bruidspaar, wat wil je nog meer?

Ga jij ook trouwen bij Kasteel Meerwijk of ergens anders? Neem dan snel contact met mij op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.