trouwfotograaf asmterdam

Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam en wel in de Hortus! Wat een bijzondere locatie.

Dit bruidspaar was van de zomer al getrouwd in Griekenland. In oktober vierden zij een feestje in de Hortus Amsterdam. Ze vroegen mij als trouwfotograaf Amsterdam om de fotoshoot in de Hortus te doen en later het feest te fotograferen wat ze gaven.

Een bijzonder mooie en uitdagende klus voor trouwfotograaf Amsterdam, aangezien alles in de avond afspeelde. Het was al donker toen ik arriveerde bij de Hortus. Ik heb mijn spullen klaar gezet en ik kon lekker creatief aan de gang met mijn flitsers. Maar we gaan even terug naar het begin van de avond.

Gelukkig kon ik dichtbij parkeren, want ik neem altijd aardig wat spullen mee als trouwfotograaf Amsterdam. Ik was zeer ruim op tijd aanwezig. Het bruidspaar was nog niet omgekleed dus ik kon relaxed beginnen met een kop thee. Nadat het bruidspaar zich had omgekleed in hun trouwkleding die ze ook in Griekenland aan hadden, zijn we naar buiten gegaan voor een bijzondere trouwreportage. Dit bruidspaar had alleen maar oog voor elkaar, wat het voor mij makkelijker maakte want ik zag geen fluit in het donker. De verlichting in de tuin was namelijk uitgevallen! Maar geen probleem, ik heb als trouwfotograaf Amsterdam overal mijn foefjes voor.
Nadat we een uurtje in de tuin hebben gefotografeerd, kwam er al wat avondgasten binnen druppelen. Binnen heb ik wat flitsers neergezet om ook hier wat creatieve shots te maken. Het was een enorm gezellige avond, maar nadat ik hier als trouwfotograaf Amsterdam een uur had gefotografeerd zat het er voor mij alweer op.

Het was een korte maar zeer krachtige trouwreportage voor mij als trouwfotograaf Amsterdam en ik heb er onwijs van genoten! De keuze voor de locatie door het bruidspaar vond ik ook waanzinnig gaaf en origineel.

Geniet jij ook mee van de liefde tussen dit prachtige koppel die door mij als trouwfotograaf Amsterdam zijn vastgelegd.

trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf asmterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam trouwfotograaf amsterdam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.