Trouwfotograaf Baarn

Trouwfotograaf Baarn, de bruiloft van Matthijs en Patty.

Trouwfotograaf Baarn omdat ik de bruiloft van Matthijs en Patty ga fotograferen in Baarn. Ik werk door heel Nederland. De moeder van Marrthijs huurde mij in als bruidsfotograaf.

Zo kwam ik als trouwfotograaf Baarn in Baarn terecht.

Matthijs en Patty waren eigenlijk niet van plan om een professionele trouwfotograaf in te huren. En zo kwam een superleuke opdracht tot stand! De moeder van Matthijs gaf namelijk trouwfotograaf Baarn kado aan het bruidspaar. De moeder van Matthijs en ik hadden alle details van hun trouwdag al doorgesproken. Ik wist dus precies waar ik aan toe was. Het werd een echte herfstbruiloft op 24 oktober. Ik startte als trouwfotograaf Baarn bij het stadhuis van Baarn. Het regende die dag, maar dat levert ook weer mooie bruidsfotografie op. Matthijs en Patty kwamen aangereden en stapte uit de auto. Het regende dus een paraplu werd aangereikt.

Het stadhuis van Baarn is prachtig.

Familie en vrienden pasten makkelijk in de grote zaal. Het bruidspaar was zenuwachtig en durfde elkaar amper aan te kijken. Toch waren er genoeg mooie momenten zien en te fotograferen.

Na de plechtigheid was er gelegenheid tot feliciteren. Op dat moment kwamen er wel een paar tranen los bij de familie van Patty. Prachtig om te zien hoe de opa van Patty zijn kleindochter omhelst. Deze deze foto heeft niet voor niets een eervolle vermelding gekregen bij DE MASTERS gekregen.

Regen op je bruiloft.

Het regende nog steeds en bruid Patty had totaal geen behoefte om foto’s buiten te maken. Het bruidspaar had een prachtige binnenlocatie geregeld en dat was Kasteel Groeneveld. Het was lekker rustig op het kasteel en we konden heerlijk onze gang gaan. Inmiddels waren Matthijs en Patty ook enorm op hun gemak. De spanning was verdwenen en ze hadden er zin in. Hun liefde voor elkaar is duidelijk te zien op de foto’s. Wat een superlief en mooi stel, als trouwfotograaf Baarn was dit genieten.

Groeneveld Kasteel.

Het klassieke kasteel Groenveld leent zich prachtig voor tijdloze zwart/wit foto’s. Maar ook warme kleurenfoto’s mochten niet ontbreken. Na de bruidsreportage zat het er voor mij alweer op. Dus als jij nog op zoek bent naar een trouwfotograaf Baarn zoek dan niet verder. Neem gewoon nu CONTACT met mij op. Misschien wil je eerst nog het portfolio FONKELEND en TROUWEN bekijken? Onder TARIEVEN vind je ook meer informatie. Ik fotografeer graag ook jullie bruiloft!

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Trouwfotograaf Baarn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.