Trouwfotograaf Haarlem, creatieve bruidsfotografie.

Want trouwfotograaf Haarlem is Corrine Ponsen van Creatieve Fotomissies. Creatieve Fotomissies staat voor Creatieve bruidsfotografie. Maar hoe creatief? Want een bruiloft bestaat toch uit momenten die je als trouwfotograaf Haarlem niet kan regisseren. En dat klopt. Want een goede bruidsfotograaf creeert geen momenten maar legt ze vast. Dat vast leggen gebeurt dan op het juiste moment, met de juist camera en lens maar ook daarin komt een stukje creatief bij kijken. Een doorkijkje, een mooi effect of prachtig licht geeft de foto een extra jus. Daarom creatieve trouwfotograaf Haarlem.trouwfotograaf haarlem

Trouwfotograaf Haarlem legt emoties, sfeer en details vast op je trouwdag.

Stel je voor dat je moeder een traan laat, of je broer of zus die schatert van het lachen, dat zijn momenten die je vast legt als fotograaf. Dat zijn ook de momenten die je wilt terugzien van je bruiloft. Je voelt de emotie weer terug komen van die momenten. Door mijn journalistieke aanpak krijg je juist van die foto’s. Dus geen saaie portretten, maar momenten waarop echt wat gebeurt.

Details, sfeer, emotie die zijn tekenend voor jouw bruiloft en die wil je terug zien. Deze tastbare herinneringen worden bijvoorbeeld mooi vormgegeven in een prachtig trouwalbum. Met het doorbladeren van het album geniet je weer van de bruiloft. Je bent weer terug in de tijd en geniet volop. Maar daarom heb je ook een goede trouwfotograaf in de arm genomen. Een trouwfotograaf die al die kostbare en toffe momenten voor je vast legt. En natuurlijk mag een creatieve ietwat geposeerde trouwfoto niet ontbreken, want ook daar zit je bij Creatieve Fotomissies aan het juiste adres!trouwfotograaf haarlemjimmy choo bruiloft

Bruidsfotografie is maatwerk.

Daarom wordt er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland. Dit kan ook een telefoongesprek zijn of een skypeafspraak. We nemen de bruiloft door en ik noteer jullie wensen. Door mijn enorme ervaring (ik ben al sinds 2005 bruidsfotograaf) geef ik jullie graag wat tips. En je krijgt een leuke goodiebag van mij met nog eens wat tips en leuke attenties. Ik ben niet alleen als trouwfotograaf Haarlem aan het werk, ik werk door heel Nederland. Sterker nog, ook in het buiteland ben ik zo af en toe te vinden voor een toffe bruiloft.

Neem in ieder geval snel CONTACT met mij op voor meer informatie of een afspraak. De agenda loopt elk jaar weer snel vol en ik kan maar 1 bruiloft per dag doen.

trouwringen